Můj čas na kafíčko

Chodí ještě se svým miliardářem? Zbaví se majetku?

Můj čas na kafíčko

Naše nejznámější herečka na prahu devadesátky omezuje veřejné aktivity. Už to nezvládá. Její záměry do budoucna jsou zahaleny tajemstvím.

Herecká legenda Jiřina Bohdalová (89) letos své narozeniny vyloženě odbyla, prožila je doma a přijala jen několik gratulací od svých příbuzných a přátel. Oznámila, že to pravé „mecheche“ bude až napřesrok při devadesátinách, pokud se jich prý dožije. Proč ten pesimismus?

Pravda, byly tu dva docela zásadní důvody, proč se jindy velkolepé narozeniny Jiřiny Bohdalové (89) odehrály tak, že gratulanti odevzdali květiny a dárečky u branky její hostivařské vily a byli se zdvořilým poděkováním posláni pryč.

Především stále vládla koronavirová karanténa a rodina nechtěla do blízkosti dámy v letech nic zavléct. Druhou příčinu představovalo zranění ruky, ošetřené viditelným obvazem, které jí dokonce znemožnilo vařit, takže si Jiřina přes svou šetrnost musela

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden