Hellas Verona si pojistil trenéra Juriče

22.07.2020, 19:48
Aktuality
Ivan Jurić zůstane trenérem Hellasu Verona. Chorvatský lodivod, jenž byl spojován s odchodem, se s nováčkem Serie A dohodl na prodloužení spolupráce do roku 2023...

Bývalý hráč a posléze trenér Janova do veronského celku zamířil před letošní sezónou, ve které Hellas předčil všechna očekávání, když chvíli mohl dokonce reálně pomýšlet na boj o evropské poháry.

Po vynucené přestávce sice mají výsledky nováčka italské nejvyšší soutěže klesající tendenci, přesto zůstává bezpečně uprostřed tabulky, za což dostal kouč Ivan Jurić odměnu.

Čtyřiačtyřicetiletý trenér, jenž měl na stole nabídky od konkurence, se nakonec dohodl s Hellasem, se kterým je po prodloužení smlouvy spojený na nadcházející tři roky.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

On nebyl do teď pojištěný?!

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by jít zpátky do Janova.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted aby fialky vykoupili trenere Getafe nebo Levante ..

Reagovat
Zark

verona prakvepani sezony

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele