Hlavní obsah

Chomutovský exodus začíná! Hned devět hráčů Pirátů odchází do stejného klubu

Praha

Hned devět hokejistů Chomutova, který ve středu kvůli dluhům vzdal účast v Chance lize a v příští sezoně bude hrát jen ústecký krajský přebor, odchází do prvoligové Kadaně. K Trhačům se od Pirátů vrací i jejich někdejší kouč Jaroslav Beck, který doplní duo trenérů Petra Rosola a Vladimíra Jeřábka.

Foto: Jan Pidrman, www.piratichomutov.cz/

Hokejisté Chomutova - ilustrační foto.

Článek

V Kadani se bude od neděle hlásit hned devět dosavadních chomutovských hokejistů - brankář Richard Běhula, obránci Radek Havel, Vít Seemann, Jakub Šuráň a útočníci Jakub Chrpa, Jan Svoboda, Matyáš Svoboda, Jakub Veselý a Jakub Jaroš.

S výjimkou nejmladšího zmíněného Jakuba Šuráně, který v osmnácti letech spadá ještě mezi juniory, už má zbylá osmička hráčů zkušenost s tuzemskou druhou nejvyšší soutěží. Čtveřice Jan Svoboda, Seemann, Chrpa, Havel patřila v uplynulém ročníku mezi opory Pirátů.

Osmašedesátiletý kouč Jaroslav Beck už v Kadani působil v letech 2014 až 2017 a je posledním trenérem, pod kterým se Trhači dostali do play off. Poslední dvě sezony vedl jako hlavní trenér chomutovské juniory.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články