Moje šťastná hvězda

Peníze zničily jejich přátelství?

Hrají ve stejném seriálu, dlouhá léta byly dobrými přítelkyněmi, ale dnes už má být všechno jinak. Herečky ze seriálu Ulice, Jaroslava Obermaierová (74) a Zdena Hadrbolcová (82), si totiž nemohou přijít na jméno.

Zdenu mělo kdysi začít pořádně rozčilovat, že Obermaierová bere v seriálu o něco víc tomu tak bude, bude zřejmě další oheň na střeše.

Postará se o pořádnou melu?

Hadrbolcová by něco takového už asi nepřekousla a zřejmě už by se nahlas ozvala, čímž by způsobila pořádnou melu. Otázka ale je, jestli by jí to za to stálo.

Kdysi byly přece s Obermaierovou kamarádky, vše si říkaly, navštěvovaly se. Jejich přátelství zřejmě pošpinila touha po penězích a ani jedna z nich se nesnaží celou situaci urovnat.

Některým jejich dalším kolegům je to celkem líto, peněz než ona. A tam měly veškeré jejich problémy a spory začít.

Pořád jí to nestačí

To ale není všechno. Ačkoli má Jaroslava pobírat o něco vyšší honoráře, zřejmě jí to pořád nestačí. Sama se totiž stará o nemocného syna Jaroslava (39) a péče o něj má být nákladná.

Navíc se ona sama ještě přednedávnem potýkala s vážnými zdravotními problémy, a jak se zdá, se svým stávajícím platem jednoduše nevystačí.

Z řečí Hadrbolcové se snaží si nic nedělat a už vůbec nemá potřebu jí cokoli vysvětlovat nebo se jí dokonce zpovídat. Obermaierová si očividně plánuje říct o ještě víc peněz a zřejmě k tomu má dost pádné argumenty.

V Ulici patří mezi stálice, seriál už by bez ní nebyl tím, čím je. Je tak dost pravděpodobné, že její přání bude nakonec vyslyšeno a tvůrci kývnou na všechno, co si poručí. Pokud tomu tak bude, bude zřejmě další oheň na střeše.

Postará se o pořádnou melu?

Hadrbolcová by něco takového už asi nepřekousla a zřejmě už by se nahlas ozvala, čímž by způsobila pořádnou melu. Otázka ale je, jestli by jí to za to stálo. Kdysi byly přece s Obermaierovou kamarádky, vše si říkaly, navštěvovaly se.

Jejich přátelství zřejmě pošpinila touha po penězích a ani jedna z nich se nesnaží celou situaci urovnat. Některým jejich dalším kolegům je to celkem líto, že se dámy takhle rozešly a házejí na sebe špínu.

Celá situace má jen dvě východiska, buď budou jejich hádky a nevraživost i nadále pokračovat, nebo jedna z nich vezme rozum do hrsti a bude se snažit jejich vztah urovnat. Zatím to vypadá na tu první možnost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden