Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdo mění své plavky každou sezónu, jiní si s jedněmi vystačí i dvě dekády. Mezi druhou skupinu lidí patří i Pavlína Pořízková (59). V jejím šatníku je několik kousků, na které je zvyklá a v nichž se rozhodla chytat bronz až do rozpadnutí.

„Více než 20letá spodní část bikin. Stále se mi líbily, protože materiál rychle schne. Myslela jsem, že jsou nezničitelné, tedy až doteď,“ svěřila se topmodelka a předvedla svou figuru v titěrných bikinách.

Ta fanouškům stále vyráží dech. „Tvoje tělo vypadá jako před 30 lety,“ napsala jí k odhalené fotce, na které si rukou zakrývá ňadra, jedna z fanynek.

Pořízková nyní bude opalovat své štíhle tělo v novém modelu. S retro plavkami se totiž musela rozloučit. „Na bocích se mi začaly objevovat černé skvrny, které se podobají dehtu. Z plavek se uvolňuje černá barva a je čas, aby jeden z nás odešel do důchodu!“ dopsala vtipně Pavlína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám