Záložník Vorlický prodloužil s Bergamem smlouvu do roku 2025

23.07.2020, 14:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
Neyjrayx

tak snad se mu bude dařit :D

Reagovat
dave30

Atalanta není tým, který dává moc šancí mladým. Když se člověk podívá na letošní sestavu tak zjistí, že nejmladší hráč, který pravidelně hrál měl 24 roků. Hlavně ten Heidenreich by se měl někam posunout. Ve dvaceti letech mít pouze 23 zápasů v Primaveře - prostě nic moc.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Majú však aspoň kvalitnú akadémiu, takže sa tam oplatí skúsiť, no v 19tke je na každom sa zamyslieť, či je nejaká šanca sa presadiť. Celkovo v Taliansku sa v posledných rokoch neoplatí čakať na prechod k seniorom.

Reagovat
Neyjrayx

u Heidenreicha je to zkreslující, byl rok nebo dva snad kapitám primavery Atalanty a vyhráli pohár nebo ligu, takže si spíše myslím že jen nejsou údaje o této soutěži než že nehrál

Reagovat
Mr.Mike

Byl zranenej dlouho

Reagovat
Neyjrayx

to jsem nevěděl, dobré vědět.

Reagovat
cetto

Nemyslím si, že nejsou údaje, když u jiných hráčů z toho týmu ta data na transfermarkt jsou...

Heidenreich podle mě není špatnej hráč, ale musí zvolit lepší cestu než Simic. Ten se zakopal tím, že do 23 čekal na šanci v týmu, kde bylo zjevný, že ji nikdy nedostane. Po tom hostování v Mouscronu měl přestoupit. Měla o něj zájem Slavia a nějaký průměrný tým v Belgii, on si ale chtěl vykopat šanci v AC přes hostování u nováčka první italské ligy a to byla chyba. Crotone hrálo špatně a bojovalo o udržení a tím pádem dostávali šanci spíš zkušenější hráči.

Pro Heidenreicha..no těžko říct, kudy se vydat. Řekl bych, at zkusí hostování ve druhé italské, ale tím tak trochu napodobí tu Simicovu cestu. Hostování v ČR v týmu typu Příbram by mohlo být řešením, ale zase je to obrovský krok zpět a chápu, že pro něj je asi lepší hrát v podstatě kdekoliv v zahraničí. Takže možná taky zkusit nějakou tu Belgii, Švýcarsko, Rakousko... nějaký tým ze spodních pater.

Reagovat
ACSMan

Měl by jít do Teplic

Reagovat
Losinho

Když na to ten hráč má, tak se prosadí, viz. Jankto. Heidenreicha jsem teda viděl jen párkrát za repre, ale byla to hrůza.

Každopádně jestli se ve dvaceti neprosadí v nějaký prdeli ve druhý italský, tak je asi jedno jakou cestou se vydá.

Reagovat
PaYaB

Rakousko fakt ne, to není o nic lepší, než ta naše liga. Chtělo by to nějaký tým v Belgii a pořádně se ukázat, belgická liga je oproti té naší hodně scoutovaná.

Reagovat
Neyjrayx

tak co jsem se koukal na tuto sezonu na transfermaktu na jeho spoluhráče všichni mají odehráno 12-17 zápasů to že on jich má 15 nieznamená že nehrál.

Hovoří se u něj o hostování v Teplicíh kde mimo jiné strávil v tréninkovém procesu i korona virovou pauzu(stejně tak I Matyáš kozák se sparty) takže prostředí a spoluhráče by znal, plus je ještě jejich mládežnickým eportem tak má vztah i ke klubu, naše kapr liga může být lepší než 2 italská

Reagovat
Zark

naopak odchovanci atalanty slavi docela uspech.. namatkou Kulusevski, Caldara, Kessie, Bastoni, Barrow, Pessina, Conti, Gagliardini.. juniroka atalanty vede ligu - to ej hodne slusne

spis mi rekni, ktery jiny tym sazi na sve odchovance tak nejak vice a s lepsi uspesnosti

Reagovat
dave30

Nevím, kdo sází na odchovance. Ale jestli nejmladší pravidelně hrající má 24 let, tak to není pro mladého hráče moc optimistické.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořad mají TOP 10 akademie na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to srovnatelné se Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli je to posun, ale míří na hostování do Teplic

Reagovat
didosh

Jak víš?

Reagovat
Zajda

To je dobře. Atalanta vypadá jako skvělé místo momentálně.

Reagovat
doshcz

operovaný koleno..to nemá dobrej začátek kariery no

Reagovat
Neyjrayx

před tím zraněním dal za 16 zápasů 13 branek a 3 připravil, tak snad ho nestopne na moc dlouho, už by to měl míti skoro doléčené

Reagovat
sajmon10

Pošlou ho někam na hostování a třeba se ukáže.. Asi není špatný, když mu to prodloužili na pět let

Reagovat
didosh

Taky si říkám

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle hráči, co takhle brzo odejdou do zahraničí do mládežnických celků, se nikdy neprosadí do nějaké top 5 ligy, už jich byli v desítky. Poslední co aspoň něco dokázali byli Plašil s Jarolímem

Reagovat
fabec1222

Nemá profil na EF = neexistuje

Reagovat
Fortex

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

V 17 na operaci s kolenem. Z toho taky nic nebude.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele