Před několika málo měsíci skrze spot pod záštitou seriálu Modrý kód na Čechy apelovali, aby nosili roušky a dodržovali všechna hygienická opatření. A teď byli sami jako utržení ze řetězu! Řeč je hlavně o hercích Kristýně Frejové a Davidovi Gránském. Ti si stejně jako další tváře FTV Prima nenechali ujít tradiční programovou tiskovou konferenci, na které se obvykle s množstvím vypitého alkoholu konají vskutku podivuhodné věci! Za zmínku stojí například ovíněná Dagmar Patrasová, na které společenská únava nešla přehlédnout, či kauza s moderátorem Romanem Šebrle, který si zase v rámci alkoholového veselí na Náplavce na chvilku „spletl“ půvabnou asistentku s manželkou.

VIDEO: David Gránský – Na rudlu s Arnoštem Frauenbergem  

Tentokrát se o zábavu v Toulcově dvoře, nacházejícím se v pražské Hostivaři, postarala hlavně již zmíněná dvojice, která po pár vypitých pivech rozjela zábavu na improvizovaném parketu za doprovodu živé orchestrové hudby na oblíbený hit Včelka Mája, který před lety nazpíval Karel Gott (†80). David Gránský alias lékař Maty Bojan ze seriálu Modrý kód do toho stíhal nosit půllitry piva přítomným ženám, patrně aby jim v tom horku nevyschlo, a tak se atmosféra velice rychle uvolnila a s ní nejvíc právě i hvězda Modrého kódu a Krejzových Kristýna Frejová, která kromě vášnivých tanečních kreací předvedla i na svůj věk pevné poprsí, které se nepřehlédnutelně rýsovalo pod přiléhavými šaty, stejně jako fakt, že na rozdíl od podprsenky nezapomněla alespoň na kalhotky.

Frejová však nebyla jediná, kdo to na parketě s Gránským rozjel. Do jeho spárů se dostala i herečka Míša Tomešová (29), na kterou však zpovzdálí dohlížel manžel Roman (32), seriálový Tony ze Slunečné, a neunikla mu ani moderátorka CNN Prima News Andrea Antony (30), která je v pokročilém stádiu těhotenství.

Když však kapela dohrála a zábava byla umírněnější, David Gránský, který nechal doma manželku Nikolu a doprovod mu místo ní dělal zpěvák Vojta Drahokoupil (24), ještě před setměním vyrazil s kamarádem na party finále České Miss, která se konala v prostorách restaurace Aureole v pražských Nuslích. Nejspíš to tam ale neprobíhalo podle jejich představ, a tak se po hodině a půl vrátili zpátky do Toulcova dvora, kde už veškerá zábava probíhala v klidnějším duchu až do půlnočních hodin.

VIDEO: Kristýna Frejová a David Gránský to rozjeli po tiskovce TV Prima. Do varu je dostala Včelka Mája!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Frejová a David Gránský to rozjeli po tiskovce TV Prima. Do varu je dostala Včelka Mája! David Kundrát

Fotogalerie
58 fotografií