InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na Monínci to žije!

MONÍNEC - V hotelu nebo apartmánech na Monínci se dá strávit příjemná dovolená, víkend, ale klidně i výlet. To ale nebudete vědět, co dřív. Areál, kde se v zimě lyžuje, totiž nabízí spoustu letních aktivit a zábavy. Na rozhraní Jihočeského a Středočeského kraje je přitom za humny.

 

U horního hotelu, kam se můžete vyvézt lanovkou, je bazén, dětské hřiště a hřiště na tenis nebo volejbal. U dolního stanoviště lanovky a otevřené restaurace M2 najdte tubing, tedy jízdy z kopce v nafukovacích kruzích, a také maxiskluzavku s dojezdem do vody. Nechybí trampolíny a u parkoviště Lanáček - tedy lanový park s různě obtížnými trasami a také lukostřeleckou střelnicí. Děti baví i kuličková dráha. 

Na své si přijdou milovníci trailu, v horní části areálu je bike park, kola, elektrokola i koloběžky si můžete dole u lanovky zapůjčit. V okolí vedou cyklotrasy i trasy pro pěší turisty. 

Blizoučký Pilský rybník slouží jako koupaliště, nabízí jízdy na voru i paddleboardy. 

Každý čtvrtek večer se na Monínci koná diskotéka, soutěže o ceny a ve 20.30 pak dorazí host. Včera zpíval na Monínci Standa Hložek, 30. července vystoupí Štěpán Kojan z kapely Keks. 

Uvnitř Hotelu Monínec pak od 21.30 hodin následuje promítání videí o vesmíru a hvězdách. A při příznivém počasí, od 22 hodin sledování monínecké noční oblohy dalekohledem.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace