Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Slíbená princezna se vrací na televizní obrazovky: Je to odpad, shodují se lidé

Slíbená princezna se vrací na televizní obrazovky: Je to odpad, shodují se lidé
Zdroj: youtube.com
+ Dalších 6 fotografií
pohádka
Česká pohádka Slíbená princezna už od prvního vysílání mnoho lidí neupoutala. Naopak její režisér Ivan Pokorný čelil výrazné kritice a to nejen od diváků. Vlídná slova nezazněla ani od známého režiséra Zdeňka Trošky. Dosud se snímek nedočkal kladného hodnocení. Na televizní obrazovky se však znovu vrací.

O Vánocích v roce 2016 byla Slíbená princezna tou nejočekávanější pohádkou. Diváky však zpracování od Ivana Pokorného zklamalo a některé dokonce pohoršilo. Na Česko-Slovenské filmové databázi má snímek stále hodnocení pouhých dvacet procent. Lidé se shodují na jednom. Je to pro ně pouhý odpad. Česká televize však filmu dává stále šanci a lidé si ho tak mohou opět připomenout v pátek od 20.10.

"Při sledování týhle příšernosti jsem si připadal jak kdyby mě posrala smrt. Zkazilo mě to vánoční večer a já bych byl docela rád, kdyby za nasazení téhle zrůdnosti do prime time ČT na vánoční svátky nesl někdo odpovědnost. Nejhorší pohádka co jsem kdy viděl," napsal jeden z uživatelů ČSFD. Tím však kritika nekončí a negativních hodnocení přibylo od dob prvního vysílání opravdu požehnaně.

"Přehled kur*ích krojů, chemlonových paruk a středoškolských skečů. Hlavouni z ČT musí sjíždět kilometrový lajny magnesia, když pak tohle označí za české Piráty z Karibiku," dodal další z komentujících.

Ostudu si však film neudělal jen u diváků, ale také u známého režiséra Zdeňka Trošky. „Tohle se vážně nepovedlo. Vypadá to, že někdo vzal kameru a bez rozmyslu točil, co ho napadlo. Je to, jako když pejsek s kočičkou vařili dort,“ svěřil se již dříve Troška pro deník Blesk. Jeho kritika však neustala a pokračoval dál. „Na Kavčích horách se musel někdo zbláznit, že něco takového dovolili vysílat! Chudáci děti a pan Erben, který se otáčí v hrobě. Chtělo se mi zvracet,“ dodal Troška.

Pohádka je zpracovaná na motivy Zlatovlásky. Princeznu jménem Radost si chce vzít za ženu zlý kníže Honorád. Ten se proto rozhodne vyslat svého čeledína Jiříka, aby zlatovlasou krásku našel. Jiřík se do ní však sám zamiluje.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy