Mejdan Primy: Gránský rozparádil Frejovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mejdan Primy: Gránský rozparádil Frejovou

Kristýna Frejová s Davidem tančila jako o život!
Kristýna Frejová s Davidem tančila jako o život! (Kundrát, Machan, Pátek, Hykl)

Jako jedinému mu bylo na párty televize Prima do tance. David Gránský (28), kterého znají diváci jako doktora Matyho Bojana, se na  mejdanu televize Prima ujal kolegyň a zatancoval si s nimi. Do nálady ho přivedla nejen živá hudba, která sázela samé pecky jako například Včelku Máju, ale zřejmě taky alkohol.

Rozhodně se jím posilnila jeho první tanečnice Kristýna Frejová (48). Ochutnala bavorák a nechala si od Davida nosit pivo. Na taneček se zula a pak si i vykasala šaty. Gránský potom dokonce vyzval na improvizovaný parket těhotnou moderátorku Andreu Antony (30), která je už v sedmém měsíci. Neunikla mu ani zpěvačka a herečka Míša Tomešová (29), kterou zpovzdálí ovšem bedlivě pozoroval manžel Roman. Ostatní hvězdy seriálů Slunečná, novinky Sestřičky Modrý kód či protagonisté dalších primáckých pořadů se spokojily s vynikajícími řízečky, grilovaným masem, skvělými sýry a spíše se věnovaly klevetění.

Kristýna Frejová a David Gránský to rozjeli po tiskovce TV Prima. Do varu je dostala Včelka Mája!

Video se připravuje ...

Zpívá celý Slunečná
Na Toulcově dvoře zazněla i písnička, kterou složil Roman Tomeš (32) a kterou s ním zpívají i další kolegové ze seriálu Slunečná. Je jich asi 15. Obrážejí společně žlutým slunečným autobusem letní tábory a jsou vítaným zpestřením pobytu. Eva Decastelo (41) k tomu prozradila, že její syn Michael, který ve Slunečné taky hraje, byl na táboře, kde dělal vedoucího syn Terezy Brodské (52), a chtěl druhý den domů! „ Nudil se tam. Řekl mi, že se mnou je to mnohem zajímavější,“ svěřila Aha! herečka.

Perkausovou zmáhá časné vstávání 
Jednou z nejkrásnějších žen na mejdanu byla bezesporu Eva Perkausová (26). Na všechny lichotky ale odpovídala velmi udiveně. „No vůbec se krásná necítím, nejsem zvyklá vstávat ve čtyři ráno. Mám pocit, že se to na mně podepisuje,“ řekla Aha! sexbomba z Primy, která i příští týden usedne ve studiu Nového dne po boku Romana Šebrleho (45).

Tomešovi zpívají v karanténě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
borka30
27. 7. 2020 • 11:03

mbmb - plný souhlas

mbmb
26. 7. 2020 • 16:45

***dna stará pí Frejova fuj

aveneta
25. 7. 2020 • 15:47

Typické pro ony "celebrity" mejdany, okázalost atd. pouhé a pro ně obyčejné posezení s přáteli bez bulváru není to pravé ořechové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.