Zdálo by se, že youtuberka Týnuš Třešničková (24) a modelka Zuzana Stráská (28) toho nemají zrovna moc společného - jedna je bruneta a druhá blondýnka, první z nich má oblé křivky a druhá se vždy pyšnila spíše útlou figurou.

Týnuš se navíc po nešťastné nehodě učí mít ráda své tělo i s jizvami, co jí zůstaly po popáleninách, naopak Zuzana už má za sebou porod (dcerku Emmu přivedla na svět v srpnu 2018). Ovšem samozřejmě je spojují půvaby a svůdné křivky. Ty navíc nyní obě vystavily na sociálních sítích, a to dost v podobném stylu. 

Podobná póza a hlavně na obou sexy snímcích shodně vystrčený zadeček jen ve spodním prádle. Jako první se s fotkou pozadí vytasila Týnuš, která ovšem připojila i text, jímž vysvětlovala, že se právě kochá výhledem z hotelového pokoje. „Krásné interiéry,“ obdivovala hotel, ale kdo ví, jestli si její fanoušci vůbec všimli, kde vlastně Kristýna stojí. Spíše je zaujalo její skvělé tělíčko, oděné jen ve smetanovém body. 

VIDEO: Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh?

Video
Video se připravuje ...

Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh? Falcon

„Ty máš, promiň mi ten výraz - ku**vsky krásnej zadek,“ chválil kdosi v komentářích a další přizvukovali. Některé dámy se pak dokonce přiznaly, že kdyby měly takovou postavu, nejraději by pak chodily všude nahé. 

O den později podobně laděný snímek přistál i na instagramovém profilu modelky Zuzany Stráské. Ta na sobě měla sice černé jednodílné plavky, ale rovněž nechala své příznivce obdivovat především své zadní partie. K fotce z dovolené ve Splitu ale nenapsala žádný popisek a jen připojila symbol pro vlnky, aby dala najevo, že si na fotce prohlíží krásné moře, které má před sebou. Fanoušky ale opět zajímala spíše ona sama - vysloužila si několik poklon a vyslechla si, že je nádherná.

Těžko říct, zda se jedna inspirovala od druhé, nebo mají Třešničková i Stráská společný vzor v nějaké zahraniční hvězdě. Možná je to jen pouhá náhoda, ale to může být ostatně pánům z řad jejich fanoušků srdečně jedno. Hlavní je, že se mají zase jednou na co dívat a co obdivovat. 

VIDEO: Éterická blondýnka Zuzana Stráská: 30 kilo i s postelí, ale anorexií netrpí! 

Video
Video se připravuje ...

Éterická blondýnka Zuzana Stráská: 30 kilo i s postelí, ale anorexií netrpí! Markéta Reinischová

Fotogalerie
57 fotografií