Pár dní zpátky vytáhla svůdná moderátorka z archivu fotku z roku 2003, na níž má krátké vlasy. Decastelo tam někomu může připomínat Monicu z Přátel nebo Sandru Bullockovou z dob filmového hitu Nebezpečná rychlost. Pro obrovský zájem se Eva prohrabala dalšími vzpomínkami a ukázala ještě další dobové snímky s krátkými vlasy. Ale tentokrát ne proto, aby nasbírala komplimenty, ale aby se zeptala, zda se má dát znovu ostříhat.

„Našla jsem ještě další fotky z krátkého období a kamarádky mě začaly přesvědčovat, ať do toho jdu znovu,“ napsala ke snímkům. Vlasy na zarostlého chlapce tehdy sladila s oblekem, bílou košilí a kravatou. Corteney Coxovou ani Sandru už tam ale nepřipomíná. Než fanoušci vyřkli ortel, varovala je: „Pamatujte na to, že mi odstávají uši!“

Video: Eva Decastelo je posilou nového seriálu. Svého manžela vymění za jiného!   

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo je posilou nového seriálu. Svého manžela vymění za jiného! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Nemusela se ale bát, její sledující měli jasno i bez upozornění – na krátko už nikdy. „Nene, vy jste nejkrásnější v dlouhých a tmavých! Jste tím elegantní, ženská a přirozená,“ vzkázala jí jedna fanynka. „Nezlobte se na mě, ale myslím si, že to nejsou vůbec kamarádky, krátké už nikdy, prosím,“ sdělila jí další.

Svým názorem přispěla i její kolegyně z branže, herečka Denisa Pfauserová (31) a stejně jako většina, i ona od toho kroku Evu odrazuje. Našlo se však pár – paradoxně – pánů, jimž se zkrácené mikádo líbí a dokážou si takto moderátorku představit i dnes.

VIDEO: Eva Decastelo přiznala všechny úpravy v obličeji! A není jich málo... 

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo přiznala všechny úpravy v obličeji! A není jich málo... Markéta Reinischová

Fotogalerie
70 fotografií