InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Výlet s knihovnou do okolí Volyně

    Úterý 14.5 11:20 - Strakonice – sraz na autobusovém nádraží

  • Vernisáž výstavy obrazů Rudolfa Riedlbaucha

    Úterý 14.5 17:00 - Muzeum Středního Pootaví

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kovářov obhájil domácí memoriál, smázl i trenéry Dukly

KOVÁŘOV – Poslední červencovou sobotu se v Kovářově uskutečnil už devátý ročník Memoriálu Vládi Fořta a Tomáše Měcháčka, kam si domácí pozvali Petrovice (I. B třída, střední Čechy), Duklu Praha C a Táborsko U18. Sestava Kovářova se v posledních letech doslova mění před očima a prochází výrazným posílením, kdy hráči zvenčí pomalu začínají být nad domácími v početní převaze. Mužstvu ale na druhou stranu dodávají velkou kvalitu. Hned do prvního utkání proti Dukle Praha C, složené z mládežnických trenérů klubu z Julisky, naskočili v základní sestavě všichni čtyři noví hráči (Tomáš Děd, David Pavličko, Tomáš Kukučka, Lukáš Sedlák) a přispěli k drtivému vítězství 5:1. Hattrickem se zaskvěl Michal Brůžek. Ve finále proti Petrovicím, které trénuje jejich kovářovský spoluhráč Filip Škoch, pak diváci na gól čekali marně. O celkovém prvenství tak musely rozhodnout až penalty, ve kterých byli neomylní Svojše, Suchan i Brůžek, čímž Kovářovu zajistili obhajobu loňského triumfu.

Trenéru Jiřímu Jarošovi navíc chyběli dlouhodobě zraněný kapitán Petr Jarošík, který je po operaci kolena, a se zlomenou rukou Luboš Holub mladší. Ten by ale měl být do začátku mistrovské sezony fit. Zápasy na dvakrát 30 minut řídili rozhodčí Rinth, M. Jaroš a Ťupa.

Výsledky: Semifinále: Kovářov – Dukla Praha C 5:1 (Brůžek 3, Svojše, Kukučka z pen.), Táborsko U18 – Petrovice 1:4. Utkání o 3. místo: Dukla Praha C – Táborsko U18 2:1. Finále: Kovářov – Petrovice 1:0 na penalty (za domácí proměnili Svojše, Suchan, Brůžek).

Sestava Kovářova: Baštýř – Děd, Škoch, Pavličko, Vlna – Kukučka, Svojše – Sedlák, Brůžek, Halíř – M. Suchan. Střídali L. Faukner, M. Faukner, Bílý, Kvasnička.

Konečné pořadí
1. TJ ZD Kovářov
2. SK Petrovice
3. FK Dukla Praha C
4. FC MAS Táborsko U18

Další zajímavosti přineseme ve středečních Milevských novinách. Z kovářovské kabiny představíme jednu z posil Tomáše Děda (1991) a o své názory se podělí také bývalý reprezentační útočník a dnes manažer mládeže Dukly Praha Günter Bittengel, který se postavil mezi tyče Dukly C. Prozradí, jak tento tým vzniká, co je jeho účelem, nebo jak klub z Julisky prožíval předčasné ukončení Fortuna:ligy, které mu zabránilo v návratu mezi elitu. 

Diskuse k článku - 20 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
  • Oo 

    Reagovat

     

    Kovářov má momentálně sportovní úspěch... zdá se že se jim všechno daří... uvidíme za pár let...smutný je stav fotbalu v sousedním Milevsku nemají hráče, kvalitní trenéry mužů a mládeže prostě děs a hrůza

    Vloženo 29.7.2020 10:06:34

  • Nezávislí fotbalista 

    Reagovat

     

    Přejmenoval bych klub na Žoldáci Kovářov ????

    Vloženo 28.7.2020 23:02:24

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Tvoje starosti bych fakt chtěl mít. :D A nezávislý se píše s Ý. ;)

      Vloženo 28.7.2020 23:33:35

    • Doktor z hor 

      Reagovat

       

      Přispěvěk byl skryt administrátorem, protože porušoval Pravidla pro vkládání příspěvků!

      Vloženo 30.7.2020 11:14:28

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Tady je někdo vtipnej

      Vloženo 30.7.2020 19:13:34

  • Josef 

    Reagovat

     

    I Kovářov má právo hrát dobrý fotbal. Zda to bude jeden rok, dva je nebo více let je uplně jedno.. A problém budoucnosti fotbalu na venkově se netýká jen Kovářova, ale náš všech.Za pět let se na vesnici nemusí hrát vůbec. Je bída o fotbalisty, ale hlavně je bída o trenéry a funkcionáře, Školy se od sportu na vesnici ulně odtáhly a každý dnes má jiné starosti. Mladý už o ten fotbal nemají takový zájem jako dřív. Kovářov má dost talentovaných fotbalistů, který však tomu nechtějí nic dát a vystačí si zahrát za B.mužstvo. Asi tak.

    Vloženo 28.7.2020 13:24:18

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Takové kydy může psát jenom"inteligent"!

    Vloženo 28.7.2020 12:36:31

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Však uvidíte za pár let. Jen abyste nedopadli jako v Želči.

    Vloženo 27.7.2020 13:36:11

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      No a?

      Vloženo 27.7.2020 16:58:42

« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace