Jana Šulcová: Radši psa než manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jana Šulcová: Radši psa než manžela!

Jana Šulcová
Jana Šulcová (Foto Aha! – Pavel Machan a pro Aha! – Rozálie Víznerová)

Ani jedna s dcer, které má s exmanželem Oldřichem Víznerem (73), jí letos nemůže pohlídat pejska. Jana Šulcová (73) se tak ve slunném létě nehne z Prahy. „Pes je ale nadevše!“ říká.

Naštěstí herečka bydlí v pražských Vokovicích ve vile se zahradou, tak si ani moc nestěžuje. A dát čtyřnohého přítele do psího penzionu, tak to prý nepřipadá v úvahu. „Pes je mi dražší než jakýkoli manžel,“ komentuje Jana, která odchovala už osm pejsků. „Vždycky jsem si ale pořizovala jinou rasu. Nějak se bojím toho, abych se jim nezačala podobat,“ směje se Šulcová, která tím, že nikam neodjede, má alespoň čas na práci.

Kotek promluvil o smrti otce, Šulcovou postihl zdravotní kolaps!

Video se připravuje ...

„Musím přelouskat jeden scénář ve slovenštině, a vůbec mě to nebaví. Asi do toho nepůjdu,“ přemítá herečka, která by tak moc ráda ještě dostala roli, jakou měla v Kobrách a užovkách. „Prostě roli, kde je co hrát. A to jsem jako matka, která žije na okraji společnosti, nic nedělá, ale žehrá na život, měla,“ říká. A moc se jí také líbilo, že ve filmu si zahrála i se svým vlastním pejskem. „A byl také potom v titulcích. To už se mi ale nestane. A hlavně! Taková krásná role se mi už nepoštěstí.“

Jana Šulcová: O smrti kamarádky se dozvěděla před kamerou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.