Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Pozor - mimořádné pátrání!

Muž, se kterým se pohřešovaná Anna Beleva zřejmě pohybuje, může být ozbrojený a mít u sebe malé dítě

27. července 2020 16:41 , aktualizace úterý 28. července 15:18

Pátrání Zbraně

     Aktualizujeme informace k pátrání po pohřešované dívce. Policisté a rodina pátrají po pohřešované dívce, jejíž přítel může být podle policie nebezpečný:

Anna Beleva

Datum narození 27.9.2002
Pátrání vyhlášeno 18.7.2020
Trvalé bydliště Lochotínská 242/5, Plzeň  
Státní příslušnost Bulharsko 

     Anna Beleva je střední postavy vysoké asi 165 až 170 cm, má hnědé oči a středně dlouhé vlasy hnědé barvy. Na zápěstí pravé ruky má tetování - malé srdíčko. Je zdánlivého stáří 17 – 18 let. Na sobě měla naposledy rifle, riflovou krátkou bundu, světlé tričko a černé boty.

     Naposledy byla dívka viděna v pátek 17. července okolo půl jedenácté večer na Obvodním oddělení policie Plzeň-Skvrňany. Následně odešla ve společnosti svého přítele. Ten by měl být vysoký asi 180 centimetrů, mít krátké plavé vlasy a na krku tetování hvězdy. 

    Pozor, přítel dívky může být podle policie nebezpečný a podle rodiny by u sebe mohl mít odcizenou střelnou zbraň. V žádném případě se jej ani dívku nesnažte zadržet. 

     Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované dívky, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158. 



Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.