Objevíte sport mezi šachtami? DEN Bav se golfem v Lipinách

Objevíte sport mezi šachtami? DEN Bav se golfem v Lipinách

Golf umí bavit a překvapit. Sport pro všechny generace pravou tvář ukáže v neděli 9. srpna v areálu Golf Karviná-Lipiny, který se stane centrem sportovního života pro široké okolí. Šanci vyzkoušet zdravý sport budoucnosti, tradiční a moderní aktivitu, dostanou účastníci, kteří dorazí na Den Bav se golfem s podtitulem Sport mezi šachtami.

Více než sto hřišť po celé republice a přes 50 tisíc aktivních hráčů jsou dostatečným důkazem, že golf už v tuzemsku zlidověl a navíc je považován za jeden z nejzdravějších sportů. Hrají ho bývalí i současní vrcholoví sportovci stejně jako aktivní senioři, děti i kompletní rodiny. Stal se oblíbenou disciplínou, v které mezi sebou – na rozdíl od jiných sportů – mohou soutěžit špičkoví hráči s rekreačními amatéry, což umožňuje golfový hendikep. Pro mnohé se golf stal skutečnou pozitivní drogou, které se již nikdy nevzdají.

Možnost vyzkoušet ho zdarma a ještě si u toho zasoutěžit dostanou účastníci akce, která navíc nebude nabízet pouze golfový program. Co si můžete od Dne Bav se golfem v Lipinách slibovat?

Bude toho opravdu hodně, protože program začíná už v 8:00 hod. Počítáno je jak s úplnými začátečníky, tak s těmi, kteří už aktivně hrají – v jejich případě je nachystán dopolední turnaj na devět jamek.

V poledne už přijde ta správná chvíle pro úplné začátečníky: v rámci jednotlivých stanovišť může jakýkoliv zájemce vyzkoušet golfové údery, ti nejlepší z disciplín se mohou dokonce těšit na podvečerní vyhlášení vítězů.

Velmi oblíbený na Dnech Bav se golfem je puttovací turnaj na devět jamek, kterého se společně zúčastňují golfisté i začátečníci. A není výjimkou, že právě zde noví hráči své zkušenější kolegy dokážou porazit. Registrace do turnaje bude možná během celého programu Bav se golfem.

Na své první golfové kroky se mohou těšit i nejmenší děti, kteří mohou vyzkoušet během celého dne SNAG golf, který je zcela přizpůsoben nejmenším adeptům krásného sportu.

A během odpoledního programu je přichystána také golfová exhibice, kde své umění předvedou nováčkům zkušení výkonnostní hráči.

Máte na termín Dne Bav se golfem už jiné plány a přesto byste rádi letos konečně s golfem začali? Na webu platformy Bav se golfem naleznete jak podrobný program akce v Lipinách, tak i spousty dalších, kde můžete udělat první kroky v úchvatném golfovém světě.

Připravujeme bohatý program pro celou rodinu

Přijďte s celou rodinou objevit sport, který máte na hřišti v Karviné-Lipinách nadosah již v neděli 9. srpna. Budete se určitě bavit bez ohledu na počasí!

Prožijte den plný soutěží, naplánujte si rodinný výlet. DEN Bav se golfem je pro všechny zcela zdarma.

(Visited 87 times, 1 visits today)