MojeKolo

Tomáš Slavík vítězí na prvním závodě Euro 4X Series

Autor: Tomáš Slavík, kategorie: Report, vydáno: 28.7.2020

Uplynulý víkend v Dobřanech odstartoval první závod Euro 4X Series na rychlé a skvěle připravené trati pod taktovkou Tomáše Brožíka a jeho teamu. Tomáš Slavík potvrdil svoji roli favorita, zvítězil v kvalifikace a ve všech eliminačních jízdách včetně té finálové a odváží si první místo!

„Ty největší mezinárodní závody jsou stále v nedohlednu a člověk si na tom všem musí najít i ty kladný stránky. Já jako kladnou stránku určitě považuji fakt, že jsem nebyl ve světě na závodech a mohl jsem se po 3 letech zúčastnit prvního závodu evropské série v Dobřanech, jelikož mi to v minulosti nabitej program nedovolil. Je to jedna z mých nejoblíbenějších traťí, moc rád tady závodím a hrozně fandím místním organizátorům, protože vím jak je to těžké uspořádat pořádný závod ve fourcrossu. Co se týče samotnýho závodu, tak trať jsem si užíval na 100% a podle toho vypadalo i moje ježdění. V kvalifikaci jsem uletělo o 2 vteřiny a ve finálových jízdách jsem dokázal ve všech zvítězit, takže z moji strany velká spokojenost! Ale samozřejmě kluci letěli parádně a nedali mi to vůbec zadarmo! Myslím si, že je důležitý si držet takovej ten ‚závodní mód‘ a udržovat se než nás zase vypustí na ty největší akce! Takže v Dobřanech mise splněna. Ještě jednou díky organizátorům a doufám, že příští rok se opět potkáme na kopci v Dobřanech!“

GoPro video finálová jízda Euro 4X Series

Chceš víc fourcrossu? Sleduj highlights video z Euro 4X Series Dobřany na Facebooku a podrobnější report z tohoto závodu na DK máme přislíben od Standy Michala.



Pro více informací, fotek a videií Tomáš Slavíka sledujte jeho sociální sítě
www.tomasslavik.com
www.facebook.com/tomslavik63
www.instagram.com/tomasslavik63



Photo credit: Jakub Urbanec, Tomáš Vosyka, Euro 4X series

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel pps 28.7.2020 v 12:19

    Máte chybu hned v nadpisu...

  • profilová fotka Keli 28.7.2020 v 13:34

    Potvora písmenko vypadlo, opraveno

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí