Maria Bello opouští NCIS

Maria Bello opouští NCIS

V průběhu osmnácté řady se budeme muset rozloučit s Jack Sloaneovou, jelikož bylo oznámeno, že se její představitelka Maria Bello objeví pouze v prvních osmi dílech.

4 1
28.7.2020

NCIS se bude muset rozloučit s další hlavní postavou. Maria Bello opustí seriál po osmi dílech osmnácté řady, ve kterých bude uzavřen příběh psycholožky Jacqueline ‚Jack‘ Sloaneové. S Jack jsme se poprvé seznámili ve čtvrtém díle 15. řady.

(S psycholožkou Jack se budeme v průběhu dalších osmi dílů muset rozloučit, Foto: CBS)

Maria Bello podepsala se stanicí CBS smlouvu na tři roky a nevíme, zdali ji tvůrci seriálu smlouvu neprodloužili, nebo sama o to neměla zájem. A jak bude příběh Jack ukončen? V průběhu minulých řad jsme mohli vidět její sbližování s agentem Leroyem Jethro Gibbsem. Bohužel její odchod naznačuje, že opravdového vztahu se nedočkáme. Což dokazuje i řeč producenta Franka Cardei, kterou poskytl TV Insider: „Gibbs potřebuje zapracovat nejdříve na sobě, než bude moci být připravený na vztah“.

Jack se také znovu sblížila se svoji dcerou Faith Tolliverovou, kterou po porodu dala na adopci. Velmi srdcervoucí zážitek jsme dostali, když Jack odhalila, že ji Faithin otec sexuálně napadl. Je velmi pravděpodobné, že se Faith dočkáme alespoň v jednom z finálních dílů Jack.

(Jack se svojí dcerou, Foto: CBS)

Jelikož byla sedmnáctá řada kvůli pandemii koronaviru zkrácena na 20 dílů, připravované čtyři díly, které měly být původně součástí minulé série, budou zahrnuty do osmnácté řady. Podle slov producenta Franka Cardea záleží na tvůrcích seriálu, jak se rozhodnou, v jakém pořadí budou zmíněné čtyři díly a nově připravované díly vysílány. Jedinou výjimkou je druhý díl, který bude jubilejním 400. dílem. Na ten je připravován speciální díl, který bude určitě vysílán jako druhý díl osmnácté řady. Podle drbů na sociálních sítích bychom se v něm měli dočkat prvního setkání Gibbse s Duckym.

(Uvidíme v jubilejním 400. díle první setkání Gibbse a Duckyho?, Foto: CBS)

Zdroj článku: TVLine, TV Insider

Diskuze /2

VictoriaF

Přiznám se, že mi k srdci nepřirostla. Na jejím místě bych uvítala některými milovanou, některými nenáviděnou Samanthu Ryanovou. Co se týče 400. epizody, opravdu doufám, že to bude stát za to.

28.7.2020 | 22:34:51
noelcoward73

Zatím jsem se sledováním skončil na začátku 16. řady. Postava Jacqueline je zajímavá, tvoří dobrou protiváhu Gibbsovi. Ale i tak bych si přál, aby byla zabita :-)

28.11.2020 | 16:10:40
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S21E06: Strange Invaders

cz100%
DOKONČENO
sk100%
DOKONČENO

Slovenské titulky mají na starost překladatelé ze stránky ncis-fan.sk. Počítejte s vydáním cca pátek/sobota.

České titulky překládá od 18. řady @xflori01, @Herioné a Eli. Vydání titulek cca v neděli večer.

Na SkyShowtime můžete nalézt s českými titulky a dabingem kompletní série 12–17.

Nové postavy

V průběhu 21. řady seriálu budeme pravidelně aktualizovat sekci postav. Proto se nezapomeňte na aktuální profily podívat a postavy ohodnotit:

Reklama

NCIS prodlouženo na 21. řadu

NCIS se svým příběhem nekončí

NCIS se svým příběhem nekončí

Letos byla sice pokořena důležitá meta dvaceti řad, ale obliba NCIS je pořád velká, jak dokazují různá čísla a recenze, takže se není čemu divit, že stanice CBS prodloužila seriál pro 21. řadu. Máte z toho radost?

Seriály ze stejného světa

Zajímavosti

Seznam Gibbsových pravidel

Seznam Gibbsových pravidel

Ve finále osmnácté řady jsme se dočkali dalšího Gibbsova pravidla s číslem 91. Je tedy po všech těch letech nejvyšší čas připomenout všechny jeho pravidla, kterých jsme se kdy dočkali. Vzhůru na to…

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny herců

Spřátelené weby

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama