Zatímco většina jejích kolegyň dlouze pózuje a dolaďuje snímek filtry, aby se svým fanouškům v plavkách ukázaly v nejlepším světle, tak Michaela Maurerová kolem toho takové „cavyky“ nedělá. A dělá dobře, protože vypadá skvěle a navíc přirozeně!

Těleso ponořené do kapaliny je nadnášeno silou, která se rovná váze kapaliny tělesem vytlačené. Děkuju panu Archimedovi za objasnění mého pobytu ve vodě,“ napsala hvězda seriálu Ulice ke snímku, na kterém se nadnáší na hladině bazénu. 

VIDEO: Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy, je celý tatínek! 

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy je celý tatínek! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Netrvalo dlouho a přidala další fotku, kde tentokrát pózuje na starém vypůjčeném mopedu. „Nějak celej život plavu v tom, co je zrovna moderní..... Až jsem doplavala ke zjištění, že jsem moderní žena, co má ráda starý, nemoderní věci s příběhem. Ale že to trvalo! Svůj k svému,“ okomentovala snímek Míša. Většina sledujících jí tleská, ale jedna fanynka překvapila: „Postrádám hashtag #prase.“  Že by závist plynoucí z toho, jak herečka výborně vypadá? Kdepak! Podle všecho měla pisatelka na mysli název kultovního českoskovenského motocyklu, kterému nikdo nikdy jinak než prase neřekl.

VIDEO: Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál Markéta Reinischová

Fotogalerie
42 fotografií