Na Stínadlech skončili Čmovš, Vyhnal i Mareš, nejlepší střelec dorostenecké ligy ze Sparty ale nechybí...

Na Stínadlech skončili Čmovš, Vyhnal i Mareš, nejlepší střelec dorostenecké ligy ze Sparty ale nechybí...
OBSAHUJE VIDEO

Na severočeských Stínadlech už si nekopnou jak útočník Pavel Vyhnal a defenzivní univerzál Petr Mareš, kterým skončilo hostování, tak stoper Pavel Čmovš, jemuž v Teplicích vypršel kontrakt a on se upsal kyperskému celku Nea Salamina.

Jediným nováčkem kádru je devatenáctiletý střelecký talent Sparty Matyáš Kozák, jemuž minulá sezona v dorostenecké lize vyšla a čtrnáct startů dokázal přetavit v jednadvacet přesných zásahů.

Posilovat se však bude dál. "Jeden dva hráči by ještě měli přijít, ale budeme se o nich bavit, až přijdou. Skončili Čmovš s Petrem Marešem, takže potřebujeme hráče dozadu, na stopera," ozřejmil na webu fkteplice.cz hlavní kouč Sklářů Stanislav Hejkal.

Žádný velký třesk však na severu země čekat nelze. "Vloni jsme po sezoně udělali velký řez v kádru, bylo hodně odchodů a příchodů. Mužstvo si nějak sedalo, čekal jsem to rychlejší. Ale tu cestu jsme si našli, v tom chceme pokračovat. Oproti loňskému roku nechceme dělat velké změny v sestavě, jen ten náš systém vhodně doplnit," doplnil někdejší letenský asistent.

A jeho slova potvrdil také sportovní ředitel Štěpán Vachoušek. "O dalších příchodech do týmu jednáme, konkrétně o dvou hráčích a věříme, že jeden se podaří ještě do konce týdne," zakončil funkcionář oděný do žlutomodrých barev.

Ten může počítat i s brankářem Janem Plachým, který se vrátil do Teplic po hostování v druholigovém Ústí nad Labem a bude se pokoušet konkurovat jedničce Tomášei Grigarovi.

Zatím pokračuje i ruský tandem Jevgenij Nazarov a Igor Paradin. Oběma bylo prodlouženo zapůjčení v teplickém prostředí minimálně pro podzimní část sezony 2020/2021.

Trávník Na Stínadlech už nebude dělat Teplicím ostudu. Na stadionu už jsou traktory

Fotbal a kauza Opava u Václava Moravce coby příklad možného obřího nebezpečí zneužití covidu