Písničky Karla Svobody a legendární příběh ze zdí karlštejnských jsou zpátky na sérii letních představení po celé ČR. Noc na Karlštejně je s vámi každé léto a v roce 21 oslaví už 100 reprízu. Hvězdné obsazení, slavné hity a magické prostředí hradů a zámků slibují jedinečný zážitek, který k létu prostě patří.

Představení je hráno na staletých nádvořích nebo v zámeckých zahradách, které nejsou běžným divadelním prostorem. Hlediště je prostoru vždy přizpůsobeno, aby respektovalo vzhled Národní památky. Na zahradách nebo nádvořích není žádné zastřešení.

Muzikál se odehrává po celém prostoru, z oken pamětihodnosti, na hradbách i mezi diváky.

Místa v zadních řadách nedoporučujeme dětským divákům nebo osobám malého vzrůstu z důvodu možného omezeného výhledu v některých scénách.

Milé divačky, milí diváci. Naše představení, kritiky označované za perlu letních scén, dbá na dodržování všech opatření a navíc vám garantuje vrácení plné ceny vstupného do 14 dnů, pokud bude termín konání bez náhrady zrušen. V případě přeložení představení vám nabídneme náhradní termín anebo vám peníze vrátíme v termínu daném zákonem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Královéhradecký kraj Akce v obci Kuks

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Noc na Karlštejně

Wellness Hotel VyhlídkaNáchod (20.5 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (21.3 km)

Spa Resort Tree of LifeLázně Bělohrad (21.4 km)