InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Musiol oslavil narození syna, Větrovský se trefil poprvé za áčko

Táborsko porazilo soupeře ze Znojma 4:1 a první branky v dresu A-mužstva se dočkal Jaroslav Větrovský. , Autor: Josef Janda

Táborsko porazilo soupeře ze Znojma 4:1 a první branky v dresu A-mužstva se dočkal Jaroslav Větrovský.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Středeční odpoledne patřilo na stadionu v Kvapilově ulici v Táboře další porci fotbalové přípravy borců Táborska. Svěřenci trenéra Miloslava Brožka vyzvali Znojmo a nabídli natěšeným divákům pětigólovou podívanou. Po hrubce Zadražila sice vedli hosté, pak už ale stříleli góly jen domácí. Jako první se radoval Zbyněk Musiol, který vyrovnávací brankou oslavil i narození syna, jehož oči spatřily světlo světa den před utkáním. Táborští nemohli dlouho najít gólový recept, až kolenem vstřelil vítěznou branku Martin Janošík. Po jeho gólu Táborsko v 67. minutě hromadně vystřídalo a Jaroslav Větrovský se radoval střelou z ideální pozice z první branky za A-mužstvo. Poslední slovo si vzal Tolno a upravil na konečných 4:1.

 

V základní sestavě Táborska se objevili další testovaní hráči – Milan Kadlec, Petr Plachý a Martin Šplíchal, který je na zkoušce z českobudějovického Dynama, kde naopak testují Brazilce Almeidu. Novou tvář spatřili fanoušci rovněž na lavičce Táborska, kde se chopil pozice trenéra brankářů Pavel Průša.

Trochu jiné testy podstoupili fotbalisté Táborska i jejich realizační tým v rámci koronavirové prevence kvůli nedávnému utkání s béčkem pražské Dukly. Dvacítka testovaných hráčů i realizační tým prošly testy bez problémů a jsou negativní.

Další přípravný zápas by mělo sehrát Táborsko v sobotu 1. srpna na Strahově proti Spartě.

FC MAS Táborsko – 1. SC Znojmo FK 4:1 (1:1), branky: 18. Musiol, 66. Janošík, 78. Větrovský, 90. Tolno – 13. Okleštěk, rozhodčí Makovička – Novotný, Panský.

FC MAS Táborsko: Zadražil – Icha, Dybala, Brabec, Kadlec – Plachý, Kučera, Schramhauser, Janošík – Šplíchal, Musiol. Náhradníci: Pecháček, Navrátil, Penc, Havrda, Vandas, Tolno, Diarra, Vozihnoj, Větrovský, Boula, Majka.

1. SC Znojmo FK: Koukal – Zedníček, Vocilka, Krakovčík, Prokeš – Maveritt – Řehola, Moravec, Okleštěk, Poláček – Hillayre. Náhradníci: Záleský, Šomšák, Garčic, Fernando, Pohanka, Stevanović, Gutierez.

V příštím vydání Týdeníku Táborsko se dočtete další podrobnosti. Utkání zhodnotí trenér Táborska Miloslav Brožek, který promluví také o Šplíchalovi.

O pocity z první branky za áčko Táborska se podělí Jaroslav Větrovský. Kdo mu do gólovky ideálně nahrál? A co říká na zápas jako celek?

Chybět nebude ani oblíbená glosa fotbalového experta Týdeníku Táborsko Karla Ilčíka.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace