Jiřina Bohdalová: ODPÍSKALA OBŘÍ OSLAVU 90. narozenin! Bojí se, že... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jiřina Bohdalová: ODPÍSKALA OBŘÍ OSLAVU 90. narozenin! Bojí se, že...

Jiřina Bohdalová neovládla na křtu své emoce.
Jiřina Bohdalová neovládla na křtu své emoce. (Foto Profimedia.cz)

I Jiřině Bohdalové (89) udělal koronavirus čáru přes rozpočet. Herečka měla slavit 90. narozeniny v O2 areně se 16 tisíci lidmi, ale nakonec se musí smířit s Hudebním divadlem Karlín, kam se vejdou tři tisíce diváků.

V případě naší herecké legendy risk ale není možný. „Mohlo by se stát, že dá vláda nařízení kvůli tomu viru a v O2 areně bude muset býti o půlku lidí míň. A to opravdu nejde,” řekl Aha! jeden z promotérů koncertu a dodal: „I kdyby se nám to vyplatilo, s paní Bohdalovou zbohatnout nechceme.”

Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu

Video se připravuje ...

Hudební divadlo Karlín kvituje i hereččin dvorní režisér Zdeněk Zelenka (75). „Líbila se mi O2 arena, musím ale uznat, že pro nejlepší čínoherní herečku na světě, jakou Jiřina opravdu je, je lepší divadlo,“ prohlásil Zelenka. „Každý ví, že na Jiřinu by přišel milion lidí. Ona ale nemá tyhle myšlenky. Nechce nic vydělat, ona se chce upřímně bavit,” říká režisér, který take přidá ruku k dílu. Má na starosti režii filmových klipů. „V tom jsem si pevný v kramflecích,” říká. A pozor! Herečka bude i zpívat! „Musí jí to sedět, a co to bude, je pouze a jen na ní. Radí se kamarádem Ľubomírem Fockem,” dozvědělo se Aha!.

Potlesk ve stoje pro Bohdalovou s Kňažkem
Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.