Michal David a jeho manželka Marcela patří k jedním z nejstabilnějších párů v českém showbyznysu. Manželé jsou spolu pětatřicet let, od svatby oslavili již třiatřicáté výročí.

Ačkoliv zpěvák a skladatel příliš fanoušky do svého soukromí nepouští, ohledně své rodiny hovoří otevřeně.

Známý hitmaker se poslední roky musel vrátit do role otce, což pro něj rozhodně nebylo jednoduché, a sám deníku Expres.cz přiznal , že by podruhé již stejný zápřah nezvládl.

Známý showman se osm let staral o vnuka!

Michal David se před deseti lety stal díky dceři Kláře dědečkem, tehdy ale netušil, že bude pro svého vnuka zároveň i plnohodnotným otcem.

Klára se totiž rozhodla odjet studovat do zahraničí a svého syna nechala prarodičům na dlouhých osm let a sama mezitím vystudovala drahé školy v Anglii a Americe, které jí otce zaplatil.

"Chceme dceři dopřát to nejlepší studium. My se o vnuka moc rádi postaráme," slíbil kdysi zpěvák a svá slova dodržel. Aktuálně žije dcera Klára s rodiči pod jednou střechou a právě to je jeden z důvodů, proč Michal David už další děti v rodině raději nechce.

Pro zpěváka je rodina vším

„Ježíši, to ne, na to už nemáme sílu, jsme rádi, že je už Sebastian desetiletý kluk, který je soběstačný a samostatný. Teď už je tu Klára, která se taky stará, takže nám odpadla ta intenzivní péče, ale stejně bych to už nezvládal," prozradil Michal David výše zmíněnému webu.

Osm let náročné pěče o vnuka už slavnému zpěvákovi bohatě stačilo! Nyní si chce konečně užívat zasloužený odpočinek.

Do důchodu se ale Michal David rozhodně nechystá! "Na svůj věk se necítím a myslím, že vypadám minimálně o deset let mladší. Mám hodně práce, točím dokument por ČT a pak točíme s Kristýnou, o den později klip k naší nové písni," odtajnil zpěvák svůj nabitý program.