U Litavky skončili oba Turci i dva mladíci, kteří se vrací do Dukly a Zbrojovky

U Litavky skončili oba Turci i dva mladíci, kteří se vrací do Dukly a Zbrojovky

Příbramský stratég Pavel Horváth už ví, že nemůže u řeky Litavky počítat s tureckou dvojicí Aidin Yilmaz a Erdi Can Sehit.

Oba tak zůstali ve středočeském celku bez startu. Jakmile totiž doléčili svá zranění, liga se uspala kvůli koronavirové krizi a oni odletěli zpět do rodné země.

Tam vzhledem k nařízení a bezpečnostním opatření evropských států měli výrazně těžší podmínky vrátit se ve stejný termín do tréninků s mužstvem a po vypršení hostování již nepokračují.

"1.FK Příbram přeje hodně štěstí do příštího angažmá!," zaznělo na klubovém webu na adresu obou jmenovaných.

Škoda je to hlavně u prvně jmenovaného čtyřnásobného vítěze Süper Lig, od něhož se na příbramské půdě čekalo hodně i vzhledem na jeho minulost v Kasimpase, Galatasaray či Istanbul Basaksehispor.

Stále prvoligovou značku opustili i další hráči, kteří byli po boku Slepičky, Rezka či Škody pouze na hostování.

Jedná se o středního obránce s minulostí ve Viktorii Žižko Davida Šimka, který měl důvěru zejména pod Romanem Nádvorníkem a později už přestal nastupovat. Také proto již v Příbrami pokračovat nebude a vrací se do kmenové Dukly.

Dosavadních deset příbramských startů pak nerozšíří ani dvacetiletý středopolař Dominik Kříž, jenž zamířil zpět do svého mateřského klubu, kterým je druholigová Zbrojovka Brno.

Ciciliovi to ve Slovácku střílí, pomohl popravit i Slovan Bratislava. Jak se dařilo Sigmě a Pardubicím?