Pardubice zúžily kádr. Do Vrchlabí poslaly osm hráčů!

Foto: Facebook HC Stadion Vrchlabí

Vrchlabský tým díky spolupráci s extraligovým Dynamem nově doplní brankář Oliver Štěpánek, obránci Vojtěch Faltys, Daniel Blažej, Jan Oliva a útočníci Ondřej Matýs, Michal Pochobradský, Michal Machač a Ondřej Rohlík.

Až na Štěpánka už všichni s Vrchlabím trénují. „Hráči, kteří byli přeřazeni na soupisku Vrchlabí, budou nadále k dispozici našim trenérům formou hostování a střídavých startů," říká na pardubickém webu člen představenstva Dušan Salfický.

„Je teď na nich, jakou pozici si vybojují v sestavě Vrchlabí. Mají možnost hrát klíčové role v kvalitní soutěži. Další zúžení proběhne v následujících týdnech,“ dodal Salfický.

„Rozhodně by to neměly být veškeré přesuny, které se mezi Pardubicemi a Vrchlabím udály," avizuje jednatel Vrchlabí Jiří Jakubec. „Je to takový hrubý základ, se kterým začínáme intenzivně pracovat a který má podle mého soudu dost slušný hokejový i lidský potenciál."

„Rozhodně by to neměly být veškeré přesuny, které se mezi Pardubicemi a Vrchlabím udály."

S profesionálním hokejem už mají poměrně dost zkušeností útočníci Michal Pochobradský, Ondřej Matýs a Michal Machač, kteří loni pendlovali mezi Tipsport extraligou a Chance ligou. 

Dvě sezony v mužských soutěžích, byť jen ve druhé lize za Trutnov a Dvůr Králové, má za sebou obránce Vojtěch Faltys. Ostatní nové tváře Vrchlabí na větší příležitost mezi dospělými čekají. Dočkají se ve Vrchlabí.

„Hráči, kteří byli přeřazeni na soupisku Vrchlabí, budou nadále k dispozici našim trenérům formou hostování a střídavých startů."

Stadion dále zkouší také dvacetiletého forvarda Lukáše Kučeru, jenž se do Česka hodlá vrátit po třech sezonách v nižších soutěžích v USA.

Aktuální kádr HC Dynamo Pardubice

Brankáři: Pavel Kantor, Milan Klouček, Vojtěch Nečas.

Obránci: Ondřej Vála, Jan Kolář, Rhett Holland, Martin Bučko, Jan Zdráhal, Juraj Mikuš, Michal Ivan, Stěpan Zacharčuk, Michal Hrádek, Jakub Nakládal.

Útočníci: Radoslav Tybor, Michal Vondrka, Robert Kousal, Matej Paulovič, Patrik Poulíček, Jan Mandát, Denis Kusý, Matěj Blümel, Vladimír Svačina, Valentin Claireaux, Ondřej Machala, Matouš Kratochvil, Lukáš Anděl, Tomáš Zeman.

Aktuální kádr HC Stadion Vrchlabí

Gólmani: Jakub Soukup, Martin Abrahám, Ondřej Holubec, Oliver Štěpánek.

Obránci: David Kajínek, Ján Niko, Tomáš Jirků, Tomáš Kynčl, Jakub Moník, Marek Voženílek, Tomáš Linhart, Jan Oliva, Daniel Blažej, Vojtěch Faltys.

Útočníci: Pavel Mrňa, Patrik Urban, Tomáš Nouza, Jiří Hozák, Martin Heřman, Ondřej Chrtek, Filip Moník, Radim Šlaicher, Albert Cerman, Lukáš Kučera, Ondřej Matýs, Michal Pochobradský, Michal Machač, Ondřej Rohlík, David Chalupa.

Foto: hcdynamo.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz