Menu
oBěhání.cz
Vybavení na běhání

Na oblečení záleží a šaty dělají člověka!

Určitě jste se již alespoň jednou v životě setkali s větou – šaty dělají člověka, oblékej se podle toho, co chceš v životě dělat a podobně. Tyto věty nás provázejí celý život, protože je v nich tolik pravdy, že byste se ani neodvážili odhadnout kolik. Oblečení motivuje, cítíme se v něm krásně a vznešeně a hlavně by nás mělo inspirovat k činnosti a výkonům, stimulovat náladu…

Sportovní oblečení je přesně tím druhem oblečení, které potřebujete, abyste správně namotivovali ke sportu. Nemyslíme tím extrémní sportovní výkony, nato aby  si někdo koupil správné fitness legíny nemusí být model a profesionální sportovec, bohatě postačí, když budete člověk, který se chce hýbat a mít z pohybu radost a z pohledu sám na sebe v zrcadle.

Alfa a omega – legíny na cvičení

Jestli se ještě jen chystáte začít cvičit, tak to možná nevíte, ale jak pro ženy, tak pro muže jsou nejvhodnějším kusem oblečení legíny na cvičení. Legíny na cvičení jsou elastické, rozměrově velkorysé, takže se nemusíte bát, že na sebe neseženete správně padnoucí velikost a navíc se vyrábějí jako v nízkém střihu, tak i v pásovém, tak budou vyhovovat i tomu nejnáročnějšímu uživateli. Fitness legíny jsou láska, kterou budete chtít nosit i mimo posilovnu, protože zázračně zvyšují sebevědomí jejich elasticitou, ideální přilnavostí k tělu a ty barvy! Od černé, přes kobaltovou až po pestrobarevný karneval barev! Platí zde jednoduchá rovnice – pokud se vám líbí, jak vypadáte v posilovně či prostě venku, bude se vám okamžitě chtít cvičit a vypadat ještě lépe.

Fitness legíny jsou navíc výjimečné v tom, že jsou odolné – už žádný strach, když budete chtít udělat intenzivnější dřep nebo výpon dopředu, že by se vám roztrhly mezi nohama nebo na podobných kritických místech. Pocítíte volnost, svobodu. Sebedůvěra se rovná lepšímu výkonu, to vám garantujeme. Legíny na cvičení jsou věc, do které se vyplatí investovat a není třeba se bát ani veselých motivů nebo barev, pokud se však budete cítit výborně v černé, je to vaše volba.

Sportovní ponožky – věc, do které se vyplatí investovat

Při podávání sportovního výkonu se zvyšují naše podmínky na komfort a vlastnosti materiálu, který nosíme, a sportovní ponožky nejsou žádnou výjimkou. Určitě nepotřebujeme po každém tréninku zahazovat roztrhané ponožky do koše nebo si ošetřovat krvavé rány kvůli nevhodným ponožkám a obuvi. Řešením na tyto problémy jsou sportovní ponožky.

Vaše sportovní ponožky by měly být hrubé, bavlněné / bambusové a vyššího střihu – tedy ne kotníkové. Díky hrubému materiálu se nestane, že i při tvrdším výkonu si sedřete kůži na nohách (totéž platí i při běhu) a teplota se bude ideálně držet – při bambusovém materiálu vám bude přes léto zima a v zimě zase příjemně teplo. Bavlna je klasika a komfort v jednom, takže pokud chcete zkusit bavlněné sportovní ponožky, určitě netrefíte vedle. A proč ne kotníkové ponožky? Protože když cvičíte, běháte nebo jen tak jezdíte na kole, vaše chodidla a lýtka jsou náchylné na zranění, proto se vyplatí tyto části kůže držet skryté a zpevněné, aby nedošlo k žádnému zranění.

Sportovní móda není jen o vzhledu, ale také o funkčnosti, proto se určitě vyplatí investovat do vašeho sportovního úboru a věnovat mu dostatečnou pozornost a barevnost a tak hurá cvičit a hýbat se!

Ohodnoťte tento článek:
0
Právě čtete

Na oblečení záleží a šaty dělají člověka!