Olayinka a bundesliga? V Mercedes-Benz Areně by se museli řádně plácnout přes kapsu...

Olayinka a bundesliga? V Mercedes-Benz Areně by se museli řádně plácnout přes kapsu...

Bundesligový nováček VfB Stuttgrt, na jehož trenérské lavičce sedí od loňska Američan Pellegrino Matarazzo, zatoužil po šikovném nigerijském křídelníkovi ve službách Slavie Peteru Olayinkovi.

Jak však zaznělo na iSport.cz, představy obou klubů o obchodu a celkovém odstupném za čtyřiadvacetiletého Zeleného orla se zatím notně liší...

Pakliže by bývalý zaměstnavatel Adama Hlouška nebo Jana Klimenta rychlého afrického středopolaře opravdu chtěl, musel by dle představ Jaroslava Tvrdíka atakovat svůj nejdražší nákup v historii.

Tím se stal v úvodu roku 2019 dvacetiletý turecký obránce Ozan Kabak, za něhož pětinásobný šampion našich západních sousedů zaplatil Galatasarayi zhruba 11 milionů eur, aby ho zanedlouho prodal ještě výhodněji Schalke 04.

Sešívaní mistři Fortuna:ligy mají totiž požadovat za svého borce s minulostí v Gentu či Zulte-Waregem sumu okolo 10 milionů eur, což je více než čtvrt miliardy korun.

A protože se koronavirová krize dotkla i německého fotbalového prostředí, šetřit se bude muset také v Mercedes-Benz Areně pro více než 60 tisíc diváků, kde si představují nákup v hodnotě čtyř až šesti milionů eur.

Slovácko přijde o svou jedničku. Trmal má namířeno do portugalské Primeira Ligy...