Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce)
77/100 - 276×

Fear the Walking Dead(Živí mrtví: Počátek konce)

Spin-off seriálu The Walking Dead, jehož děj se odehrává v Los Angeles, kde vypukne podivná nákaza. Lidé ji nejprve považují za zákeřnou chřipku, ale brzy se ukáže, že jde o možná ještě zákeřnější virus.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | AMC | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Katastrofický
hrají
Alycia Debnam-Carey (Alicia Clark), Colman Domingo (Victor Strand), Lennie James (Morgan Jones), Rubén Blades (Daniel Salazar), Kim Dickens (Madison Clark), Danay García (Luciana Galvez), Jenna Elfman (June Dorie), Frank Dillane (Nicholas Clark), Austin Amelio (Dwight), Alexa Nisenson (Charlie), Maggie Grace (Althea Szewczyk-Przygocki), Karen David (Grace Mukherjee), Garret Dillahunt (John Dorie), Mo Collins (Sarah Rabinowitz), Christine Evangelista (Sherry)

Herci zdůrazňují, že nás letos čeká temná podívaná

Herci zdůrazňují, že nás letos čeká temná podívaná

Šesté řady se letos sice nedočkáme celé, ale minimálně to, co už bylo natočeno, bude zahrnovat temnou podívanou, kterou jsme u tohoto seriálu ještě neviděli.

9 1
31.7.2020

Naznačeno to bylo už v dřívějších vyjádřeních, nicméně nyní to herci vyloženě prozradili. Nadcházející šestá série by se totiž od těch předchozích (minimálně od čtvrté a páté) měla výrazně odlišovat, a to v tom, že její příběh bude skutečně pochmurný, respektive temný. Vše pochopitelně souvisí s tím, že hlavní hrdinové jsou nyní v zajetí Virginie.

„Čeká nás depresivní příběh, který budete muset zvládnout. Letošní série bude temná,“ řekl herec Lennie James, jehož další působení u seriálu je nejisté, když jeho postava byla na konci páté řady vážně zraněná. Podobné prohlášení učinila i herečka Karen David: „Letos uvidíme temnou stránku seriálu. Opravdu to nebude příjemná podívaná, a proto se připravte. Bude to hodně depresivní.“

(Bůhví, zda budou tato vyjádření herců nakonec pravdivá. Foto: AMC)

Lennie James si následně uvědomil, že taková prohlášení nemusí nic znamenat, a proto navíc zdůraznil, abychom mu věřili: „Když říkám, že nás letos čeká temná podívaná, tak by se to v případě tohoto seriálu nemělo brát na lehkou váhu. Opravdu k tomu směřujeme. Na konci této řady nebude už nikdo nikdy stejný jako na jejím začátku.“

Myslíte si, že se příběh seriálu opravdu změní, nebo nás jen herci lákají na stejnou podívanou, kterou nám seriál nabízí už od čtvrté série?

Zdroj článku: Comic Book

Diskuze /8

ori

Rozhodne sa neviem dočkať! :)

#8 Edina_E
webmaster
31.7.2020 | 11:32:02
Luke88

Já bych to zas tak růžově neviděl Ori

#5 ori
31.7.2020 | 11:50:31
Geek

Uvidíme. Já jsem si teď díky pondělním maratónům na jisté nejmenované stanici zopakoval celý seriál, nebudu tady teď popisovat ten zoufalý kvalitativní propad nastalý víceméně hned po finále třetí série na přehradě, jen poznamenám, že dění od druhé poloviny čtvrté série a celou pátou v kostce trefně vystihuje toto https://www.youtube.com/watch?… Zkrátka bylo to moc sluníčkový i na mne, takže rozhodně je co napravovat. A nebudu lhát, trailer vypadal dobře a malým plusem je, že se při jeho sledování nedostavil takový ten pocit prázdne, jak to známe z minulosti :D

31.7.2020 | 12:40:38
Negan_Grimes

Prosím, nech sa to vráti kvalitatívne do úrovne druhej, tretej série. Lebo to „Musíme si pomáhat post-apo verze“ ma nebaví.

31.7.2020 | 14:23:20
ori

#2 Luke88: Tak mne sa napríklad veľmi páčila aj 5. séria takže nemyslím že ma sklamú, hlavne sa teším že každá časť bude venovaná iným postavám takže ich budeme môcť bližšie spoznať.

webmaster
1.8.2020 | 10:18:46
Michal Ebert

Jo, tyhle kecy už jsme slyšeli, buď to bude zlepšení nebo odpad jako pátá série. Hlavně ať už to spěje k nějakýmu konci. U TWD se ho asi nedočkám a tím už to pro mě ztrácí smysl.

1.8.2020 | 13:46:38
Kikinator

Hmm hrozná nuda furt si jen povídají .....

3.8.2020 | 19:47:41
Edina_E

#1 ori: Já se také hodně těším Ori, navíc jestli to opravdu bude tak temné a depresivní jak říkají! Moje nejoblíbenější postava seriálu Alicia naštěstí pořád žije a doufám že tomu tak bude i nadále! Upřímně jsem ale také měla ráda spíše tu temnou Aliciu s tou její oblíbenou zbraní, která chtěla být sama a díl byl třeba jen o ní jak se někde toulá, nebo byla v tom baráku. V TWD mi oblíbená postava umřela hned na konci druhé série ( Shane Walsh ) a už to pro mě nikdy nebylo jako dřív, přitom s ním to mohlo být opravdu super:-(. Každopádně se ráda nechám překvapit a už aby to tu bylo!

13.8.2020 | 21:00:26
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S08E12: The Road Ahead

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @joyeux a @Xavik

České titulky sedí na lehce dohledatelné verze.

Po zhlédnutí epizody nezapomeňte díl ohodnotit. Vyjádřit svůj názor k tomuto dílu můžete v tomto fóru.

Nejlepší epizody osmé série

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama