Nechtělo se mu do basy, už tam je! Muž z Loun se měsíce vyhýbal vězení
ilustrační foto
Louny

Louny - Už od jara měl být podle rozhodnutí soudu ve věznici 35letý muž z Loun. Rozsudkem mu byl uložen trest odnětí svobody v délce dvanácti měsíců.

K jeho výkonu měl do věznice nastoupit po převzetí soudní výzvy již v březnu, ale k tomu se dotyčný neměl. Když tento odsouzený na výzvu k nastoupení do věznice nereagoval, vydal soud příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Na jeho základě policisté muže omezili na osobní svobodě a převezli ho do věznice.

"Vyšetřovatel ho navíc kvůli nenastoupení trestu obvinil z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě odsouzení i za tento trestný čin se tak může jeho pobyt ve vězení prodloužit až o další dva roky," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru