Znak města Nový Bor (odkaz na titulní stránku) 

Nový Bor - Oficiální web města skla
Historické město Libereckého kraje 2017 a 2019
Zlatý erb 2023 – 2. místo v Libereckém kraji


Vyhledávání


Cesta: Titulní stránka > Naše město

 

Sběrný dvůr i nadále odebírá spotřebiče značky Samsung

Sběrný dvůr v Novém Boru, který pro město provozuje společnost Compag, bude i nadále odebírat vysloužilé spotřebiče značky Samsung. Město Nový Bor tímto reaguje na zprávy v médiích, podle nichž sběrné dvory měst a obcí nebudou smět od začátku srpna odebírat vysloužilé televizory, monitory a další elektrospotřebiče zmíněné značky.
sberny_dvur
 

 
 

Nový Bor, stejně jako řada ostatních měst a obcí, má uzavřenou smlouvu na zpětný odběr elektrozařízení se společností Asekol. Ta však oznámila, že již nebude elektroniku Samsung odebírat a  odvážet, protože od konce minulého roku nemá s korejským výrobcem smlouvu a sběr od té doby prováděla na vlastní náklady. Smlouvu se Samsungem má od letošního roku konkurenční společnost REMA Systém.

„S touto společností jednáme, novou smlouvu na zpětný odběr elektrozařízení bychom s ní měli uzavřít v nejbližší době,“ uvedla vedoucí technické správy města Zdeňka Schreibová s tím, že ve spolupráci s provozovatelem sběrného dvora je zpětný odběr výrobků Samsung zabezpečený i nadále.

 

 
Zodpovídá: Radmila Pokorná
Vytvořeno / změněno: 31.7.2020 / 31.7.2020
 

 

 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

Web a design: PCPOS s.r.o. a , redakční systém