Iličić laboruje se zraněným kotníkem, zřejmě nestihne duel s PSG

31.07.2020, 19:02
Aktuality
Atalanta Bergamo má obrovskou ofenzivní sílu a v italské lize láme rekordy, přesto v útoku zaznamenala jednu ztrátu. Mimo hru je Josip Iličić, slovinského reprezentanta trápí kotník a s velkou pravděpodobností bude absentovat ve čtvrtfinále Ligy mistrů proti PSG, které je na programu za dva týdny...

Iličić letos prožíval vynikající sezonu, v italské nejvyšší soutěži se trefil patnáctkrát a dalších pět zásahů přidal v milionářské soutěži. Na marodce je od utkání s Juventusem, přišel o posledních šest zápasů a na trávníku se určitě neobjeví ani o víkendu v souboji s Interem Milán.

"Je to škoda, že se v rozhodujících chvílích sezony musíme obejít bez klíčových hráčů. Několik měsíců nám chyběl Duván Zapata a teď je mimo hru Iličić. S každým dalším dnem je méně a méně pravděpodobné, že bude k dispozici na Ligu mistrů. Bude to opravdu hodně složité," sdělil trenér Gian Piero Gasperini.

"Tým se adaptoval dobře a našel jinou rovnováhu, protože máme hráče s různými vlastnostmi jako jsou Pašalić, Gómez a Malinovskyj. Bez Zapaty jsme museli udělat změnu a najít jiné řešení, teď se se vším musíme vyrovnat díky dalším kvalitám jiných hráčů. Iličić je pro nás hodně důležitý, do března to byla jeho sezona, ničil soupeře v Serii A i Lize mistrů," dodal.

Atalanta letos v Serii A nastřílela 98 gólů a o tři zásahy vylepšila dosavadní maximum Fiorentiny z ligového ročníku 1958/1959. V sobotu dostane možnost svůj výkon zaokrouhlit na stovku, do souboje s Interem půjde i s tím, že případná výhra bude znamenat konečné druhé místo v tabulce.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

PSG bez Mbappého, Atalanta bez Iličiče. To je fér. Aspoň to bude vyrovnané.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta je letos nejlepší tým Evropy, kdyby to dotáhla tak sice šok, ale zaslouženě, hrajou nejlepší fotbal, až to nechápu, že se hrajou až tak dobře, ale hrajou jako tým, individuality tam jsou, ale nestojí to na 1 nebo 2 hráčích, dají to, umí hrát s každým a jdou za výhrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta není ani nejlepší tým Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně ano

Reagovat
smazaný uživatel

A bezkonkurenčně nejlepší tým Italie, atakujou rekord ve vstřelených brankách, hrajou super, neitalsky, fakt krasa na to koukat, netvrdim, ze vyhrajou LM, ale fakt muzou...a sekaji kazdeho, co psg...nic

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je smázne úplně sám, proti těm se mu bude hrát naprosto skvěle

Reagovat
Recoba Inter

Protože tam není vyjma golmana s trenérem žádnej Ital, kterej by se na hře podílel

Reagovat
Beči

A kdo je momentálně v Itálii lepší, ty chytrolíne? Juventus, který předvádí takové výkony, že se z toho chce s prominutím zvracet?

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá ti problém porozumět ligové tabulce?

Reagovat
Beči

Dělá ti problém porozumět skóre, předváděné hře a dominanci?

Reagovat
smazaný uživatel

To je poměrně subjektivní. To tabulka není.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem letos, v roce 2020...nemyslel jsem v letošní sezóně.

Reagovat
ED91

Reagovat
Kily

nejlepší se těžko hodnotí, ale podle mě by jim hromada lidí přidělila titul nejsympatičtější

Reagovat
pistacik11

najlepší je stále juventus, viď tabuľka, ale atalanta hrá strašne dobre, a pekne, že aj kopa fanúšikov by im pri našom trapnom hernom prejave nechala titul, lebo si ho zaslúžia oveľa viac.

Reagovat
Elliasson

Jééj, to je škoda. Pravdou je, že Josip ztratil trochu na důležitosti, ale i tak jsem si přál ho vidět. Už jen díky těm jeho zdravotním problémům, které překonal.

Není to sice pravděpdobné, ale o to víc budu přát Bergamu postup do semifinále, ať uvidím hrát i Iličiće. I když... Ať to v semifinále skončí.

Reagovat
Zark

z neho porad delas jakoby prekonal rakovinu ale nebyt clanku tady na ef, tak by si ani netusil, ze neco mel beztak

Reagovat
Elliasson

Myslím, že o tom na EuroFotbalu byla expreska maximálně.

Reagovat
ED91

Reagovat
LeonardoUžoa

Jeste mu zazlivej, ze nema pristup k zaznamum od ilicicova doktora, ty demente. A je vcelku jedno, kde se to docet, ze ty si davas clanky z italskych servru do prekladace z tebe nedela experta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

V tomhle je italska sekce specificka...

Ti typci, co casto (cest vyjimkam) umi italsky tak tri fraze, ktery pisou na zacatek nebo konec prispevku capslockem, me bavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

kazda sekce ma to svoje

Reagovat
Furia Ceca

To je úplně stejný jako v anglický sekci. Tam taky nikdo neumí anglicky

Reagovat
Bakary3

Obecne asi o trosku vic

Reagovat
Alberto Aquilani

Hmm, a nerobí sa to viacmenej všade? V španielskej, nemeckej či francúzskej sekcii? Keď som nevedel taliansky, tiež som mal tie 3 naučené frázy, ktoré som používal. Teraz už taliansky viem, a používam tak či tak len tie 3

Reagovat
ttopi

Joo kotnik.

Reagovat
ttopi

Na netu lze najít jiný důvod

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele