Sociální sítě
Nahoru

Kolekce náramku ALOve Iluze by Bára Nesvadbová

Známá spisovatelka úspěšných románů Bára Nesvadbová se věnuje řadě charitativních projektů. Je zakladatelkou nadačního fondu Be Charity, který pomáhá zejména postiženým dětem. Právě proto se spojila s českou klenotnickou značkou ALOve, která je již čtyři roky sesterskou značkou největší české klenotnické značky ALO diamonds a navrhla kolekci náramků ALOve Iluze by Bára Nesvadbová. Náramky tvoří srdíčka z bílého, růžového a ze žlutého zlata. Náramek s červenou šňůrkou se jmenuje Vášeň, s černou šňůrkou Touha a s bílou Láska.

Náramky lze zakoupit za 4 077 Kč zakoupit v buticích ALOve nebo v e-shopu.

Zakoupením náramku pomáháte statečné holčičce Leonce Plintové na cestě ke zdraví. Poputuje k ní 50 % z ceny. „Šperky ALOve provází naše klienty během jejich důležitých životních okamžiků… narozenin, promocí, výročí… Jsem nesmírně šťastný, že nyní mohou nejen přinést radost, ale také opravdu pomoci potřebným. Osobně si myslím, že kolekce Iluze by Bára Nesvadbová bude díky svému modernímu a trendy designu patřit mezi ty nejúspěšnější a vybere pro Leonku co nejvíce.“ říká Alojz Ryšavý, majitel a zakladatel značek ALOve a ALO diamonds.

Je tolik charitativních organizací, jsem z celého srdce vděčná, že pan Ryšavý důvěřuje nám. Příběh Leonky je nejen jímavý, on obsahuje obrovskou naději. Naději, že jí dokážeme změnit osud. Myslím, že by bylo víc než krásné, kdyby jeden jediný šperk původní české značky pomohl holčičce, která si na začátku od Osudu nevybrala tu nejlepší kartu,” dodává Bára Nesvadbová.

Leona Plintová se narodila 10. dubna 2014 extrémně předčasně, přesně ve 23. týdnu těhotenství. Její porodní váha byla 550 g. Děti takto předčasně narozené mají pramalou šanci na přežití. Leona svůj boj o přežití vyhrála, ale co se jejího zdraví týče, to vyhráno nemá. Má diagnostikovanou dětskou mozkovou obrnu a spastickou diparézu. S jejím předčasným narozením souviselo mnoho komplikací, nejzávažnější bylo krvácení do levé části mozku. Krvácení zanechalo na mozku jizvy, a tím i způsobilo motorické problémy. Prognózy lékařů zněly – mentálně postižený ležák. S tím se však babička Leonky nehodlala smířit a za pomoci cvičení a různých rehabilitací Leonka začíná pomalu chodit o berličkách. Zlepšuje se i její mentální stránka, kdy Leonka díky cvičení začala pěkně mluvit, říkat básničky, zpívat písničky a dokáže krásně komunikovat. „Můj cíl a veliké přání je, aby Leonka chodit začala. Ve svém věku už vnímá, že je NĚCO jinak, že ostatní děti běhají a ona se na ně jen smutně dívá z kočárku. Už sama několikrát pronesla větu „Já neumím chodit“. Rve mi to srdce a udělám vše proto, abych tuto situaci změnila. Za pomocí své silné vůle a odhodlání, a hlavně díky trpělivosti a snaze Leonky věřím, že se těch prvních krůčků jednou dočkáme! Pomozme společně Leonce udělat ten první krůček! Druhý, třetí….. Pomozme ji běhat s ostatními dětmi! Děkuji!“ říká Marcela Plintová, babička Leonky.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.