Touží po ní takřka každý muž. Důvod je prostý. Je prostě krásná, i když občas působí lehce těkavým dojmem. Může jí to být ale k dobru, jelikož pánové pak mají pocit, že ji musí ochraňovat. Svého času měl takový pocit i její manžel Petr Koukal.

Ten po jejím boku však zřejmě už nestojí. Na sociální síti se u Gábiny objevil naposledy v loni v listopadu a od té doby už nebyl ani na jedné fotografii. Bývalá biatlonistka se o něm sem tam zmíní, ale všem je jasné, že se jedná o kamufláž.

I vrabci na střeše už si cvrlikali, že jim to neklape. Jejich vztahu neprospěla ani Gábinina účast loni ve StarDance, kde se seznámila s tanečním partnerem Martinem Prágrem. Od té doby jen vyvracela, že by s ním něco měla a hlásala, jak moc miluje svého manžela.

Svádí Koukalová ostatní muže?

Následně se na jejím Instagramu úplně přestal objevovat. „Sice prší, ale aby příroda mohla vzkvétat, musí se zalévat. Platí to i o lidech,“ napsala u jednoho ze svých snímků a jasně tak naznačila, že vše zalité sluncem rozhodně nebylo.

To ostatně potvrdila i svým nejnovějším sexy snímkem, kde fanouškům ukázala v odrazu brýlí svůj zadeček v plavkách. „Konečně pořádný léto! Hurá do plavek,“ zněl status o fotky. Skoro to působí, jako kdyby chtěla ulovit nějakého nového muže.

S Koukalem to asi nebude jednoduché. Ostatně to nedávno v rámci projektu Bez frází prozradila moderátorka Lucie Šilhánová, která s ním několik let žila. Sice v psaném příběhu nezmínila jeho celé jméno, ale o jejich dřívějším vztahu se ví.

Podle jeho bývalky je Koukal jen sprostým manipulátorem

Koukal s ní dle jejích slov jen manipuloval a podváděl ji s kde kým. Dokonce i s její kadeřnicí. „Bral si ji dokonce k nám domů. Neměl potřebu si ani zaplatit hodinový hotel nebo penzion a já chtěla zvracet ještě dlouho poté, když jsem si představila, co se u nás doma muselo dít. Ta holka se do něj zamilovala, takže mi nakonec sama o všem řekla. Došlo mi, že zdaleka nebyla jediná,“ vyprávěla Šilhánová.

Po rozchodu se nechtěl smířit s tím, že je konec. „Párkrát přišla sebemrskačská zpráva o tom, jak obdivuje lidi, jako jsem já, kteří ostatním neubližují a můžou se na sebe každý den podívat do zrcadla,“ popisovala Šilhánová jeho vyděračské praktiky.

„Hodně hrál na city, ve finále byl přitom spokojený a jen se mnou manipuloval. Zatímco se litoval, mě dostal do stavu, kdy jsem sama musela vyhledat odbornou pomoc,“ přiznala moderátorka. Koukalová dělá, že spolu s Koukalem pořád jsou, ale skutečnost je zřejmě jiná. Je otázkou, zda s takovým člověkem jde vůbec být.