InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soběslav neproměnila penaltu a prohrála o gól s Benešovem

Spartak Soběslav podlehl v sobotu dopoledne Benešovu 0:1. , Autor: Josef Janda

Spartak Soběslav podlehl v sobotu dopoledne Benešovu 0:1.     Autor: Josef Janda

SOBĚSLAV - Fotbalisté soběslavského Spartaku přivítali netradičně v sobotu dopoledne kvalitního třetiligového soupeře z Benešova. Přípravné utkání nabídlo rychlý fotbal, ale do gólových šancí už se hráči nedostávali úplně často. Hosté využili Filipem jednu standardní situaci ve 36. minutě, která nakonec znamenala vítězství Benešova 1:0. Hezky zakroucený míč skončil u Kuníkovy tyče a soběslavský brankář se po něm marně ohlížel.

 

Krátce po přestávce mohl srovnat Filip Vaněk, jenže penaltu mu hostující gólman zlikvidoval. Deset minut před koncem se ještě Benešovu zranil Petr Srb, víc už ale fanoušci neviděli. Spartak podlehl 0:1 a k příštímu přípravnému zápasu jede do Protivína.

TJ Spartak Soběslav – SK Benešov 0:1 (0:1), branka: 36. Filip, rozhodčí Macko – Peterka, Albert.

Soběslav: Kuník (Duchoň) – Rubick, Zeman, Mrúz, Pavlík, Boháč, Říha, Vaněk, Hromada, Maršík, Žalda. (Bouchal, T. Mazouch, Švejda, Brabec).

Benešov: Rotbauer – Lupač, Filip, Vrňák, J. Vosáhlo, Brokeš, Dufek, Lička, Srb, Turek, Kalod. (Schumer, O. Vosáhlo, Tomek, Balata, Meszároš, Krunert).

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme další podrobnosti. Trenér Soběslavi Radek Hajič zhodnotí duel proti silnému soupeři a zamyslí se nad výkony mladých hráčů. Co říká na gólmany? Kdo bude náhradou za Varačku, který odešel do Dukly Praha?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace