Zdeněk Zelenka už pro svou dvorní herečku za léta spolupráce přichystal řadu překvapení, k 90. narozeninám vymyslel ale něco opravdu mimořádného – komedii Inspektoři ze záhrobí, kde si Jiřina zahraje bývalou hospodyni, která se ocitne v domově seniorů.

„A tam se seznámí se dvěma stejně opuštěnýma chlápkama, což je bývalý kriminalista a bývalý neúspěšný oblastní politik, a všichni tři zjistí, že každý má důvod vyšetřovat nějaký zločin. Tak ho vyšetřují, a to skutečné kriminálce navzdory,“ plánuje už scenárista a režisér.

„Opravdoví policajti jsou z těch tří samozvaných kriminalistů zoufalí, protože čiperní důchodci vyšetřování svojí aktivitou spíše komplikují,“ doplňuje pro Aha! a dokonce věří, že by vše mohl stihnout do narozenin Bohdalové.

„Komedii točím pro Českou televizi, a když se vše stihne, tak by byl film odvysílán příští rok v květnu, kdy má Jiřina to jubileum,“ prozradil, ovšem už nedoplnil, že mu stojí v cestě jedna překážka. Po boku hlavní hvězdy si totiž už představuje konkrétní herce, těm ale ještě nic neřekl! Bývalý politik by podle něj měl být Viktor Preiss (73) a někdejšího kriminalistu by měl ztvárnit zase František Němec (76).

VIDEO: Potlesk vestoje pro Bohdalovou s Kňažkem

Video
Video se připravuje ...

Potlesk vestoje pro Bohdalovou s Kňažkem Facebook

„To jsou herci, se kterými jsem v životě pracoval už mockrát a mám pro jejich profesionalitu velkou slabost,“ líčí Zelenka, o němž je známo, že píše role rovnou hercům na tělo. 

„Vtip je ale v tom, že jediná Jiřina o své roli ví, těm dvěma jsem to ještě neřekl,“ přiznává Zdeněk a nepřipouští si, že by snad pánové mohli jeho nabídku odmítnout. Tak nezbývá než doufat, že mu jeho smělé plány vyjdou.

VIDEO: Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová trpí kvůli novému pořadu.

Video
Video se připravuje ...

Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu. Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

 

 

Fotogalerie
41 fotografií