InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Folk koncert kapel Spolektiv a Jistem

    sobota 11.5 19:00 - Na Ostrově, ul. Na Dubovci, Strakonice

  • Koncert kapely Parkán

    sobota 11.5 20:00 - Podskalí – Hospůdka Ostrov, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pohár za první místo zůstal ve Skalách

SKÁLY – V sobotu 1. srpna se ve Skalách konal 22. ročník fotbalového turnaje - Memoriál Jana Budína. Klání se tradičně účastnila čtyři mužstva – TJ Blata Číčenice, FK Protivín B, DG 303 a domácí SK Skály. V prvním utkání si domácí hravě poradili s rezervou Protivína 6:2 a zajistili si tak účast ve finále. Tam Skály, stejně jako vloni, narazily na tým DG 303, který v semifinále porazil Číčenice 3:0. Boj o první místo byl v režii domácího celku. Ten zvítězil jasně 5:2 a po roční pauze se vrátil na zlatý trůn. Stupně vítězů doplnilo béčko Protivína. Kromě týmových výsledků byly oceněné také individuální výkony. Cenu pro nejlepšího hráče si odnesl Tadeáš Vojík, nejlepším gólmanem se stal Tomáš Babický a nejvíce branek zaznamenal David Bečvář mladší.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace