Šíp.deník.cz

Manželka Hamáčka Gabriela Kloudová: Dostala Březinu i Vávru, co měla s Dalíkem?

Gabriela Kloudová by si s mužem střední třídy jistě nezačala. Je velmi pravděpodobné, že se vztahem s průměrným chuďasem ani zkušenost nemá. V minulosti chodila s bývalým zastupitelem hlavního města Karlem Březinou z ČSSD a následně si vzala tehdejšího náměstka pražského primátora Jiřího Vávru z TOP 09. Teď do chomoutu dostane i současného Ministra vnitra Jana Hamáčka.

1 / 11
Gabriela Kloudová, Karel Březina, Jan Hamáček

Výše zmínění muži ale nejsou zdaleka všichni, se kterými je Gabriela Kloudová spojována. Charismatická blondýna měla údajně velmi blízko ke starostovi Prahy 13 Davidovi Vodrážkovi nebo k někdejšímu tajemníkovi Topolánka Markovi Dalíkovi.

Je otázkou, jak to Gábina Kloudová dělá, jelikož prvoplánovou krasotinkou rozhodně není. Není tajemstvím, že vztah měla i s bývalým zastupitelem hlavního města Karlem Březinou z ČSSD. Před pěti lety si sladké ano řekla před oltářem s tehdejším náměstkem pražského primátora Jiřím Vávrou z TOP 09. Přítomným svědkem na obřadu byl Mirek Topolánek. Toho však Gábina neuhnala.

Kloudová v objetí s Karlem Březinou

Gabriela Kloudová, Karel BřezinaZdroj: Profimedia

Posléze jejímu kouzlu podlehl současný ministr vnitra Jan Hamáček, který byl ještě donedávna ženatý. S manželkou Kamilou jim to však neklapalo a dohodli se na rozvodu. Jeho třináctileté manželství je tedy u konce. Má z něho dvě děti.

Rozvod musel být kvůli koronavirové krizi odložen a proběhl až v červnu. Jen co se tak stalo, žene se do dalšího chomoutu, a to s Kloudovou. Podle portálu SeznamZprávy.cz o svatbě tušilo jen několik málo lidí. Informace v utajení však nezůstala.

Kloudová s Březinou na oslavě narozenin Mirka Topolánka

Gabriela Kloudová, Karel BřezinaZdroj: Profimedia

„Ano, informaci mohu potvrdit,“ uvedl Hamáček s tím, že si bývalou političku opravdu bere. V době vlády Mirka Topolánka byla jeho pravou rukou. Jako členka ODS působila v zastupitelstvu hlavního města Prahy v letech 2010 až 2014.

Toho roku z ODS odešla a kandidovala za blok vedený Janou Bobošíkovou. Ten však ve volbách propadl. Zkušenost má také z úřadu místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace Pavla Bělobrádka.

Gabriela to s muži umí a s líčidly asi taky

Gabriela KloudováZdroj: Profimedia

„Po volbách v roce 2017 se začalo mluvit o tom, že je konzultantkou právě u ministra vnitra Jana Hamáčka,“ píše web SeznamZprávy.cz. Kloudová se zkrátka umí prosadit. V minulosti měla vést tichou válku se současnou manželkou Petra Nečase, Janou Nečasovou, tehdy ještě Nagyovou.

Členové ODS se před deseti lety historkami o Nečasové a Kloudové dobře bavili. Byly to nepochybně ženy s velkým vlivem.

Hamáček bude brzy v chomoutu

Jan HamáčekZdroj: Profimedia

„Když se například Nečasovi ještě coby poslanci nepodařilo dostat Nečasovou do hlavní kanceláře ODS, Topolánek to tehdy odmítl, podle členů ODS kvůli Kloudové. Nečasovou pak zaměstnal tehdejší ministr obrany Martin Barták. Právě tím si lidé z ODS vysvětlují, proč později Nečas prosazoval Bartáka na pozici náměstka ministra vnitra,“ píše se v článku na webu iDnes.cz, který mapoval vztah dvou žen.

Tehdejší premiér Nečas to popřel. Řekl o ní, že je jen úřednice a nemá politický vliv. Ona jen přikyvovala a tvrdila totéž. Vliv na něj má prý sotva a hledí si své úřednické práce. Později si ji vzal za manželku a udělal z Nagyové paní Nečasovou. Vztah s ní ho stál politickou kariéru.

Kloudová obklopená vlivnými muži

Gabriela KloudováZdroj: Profimedia

Tahle blondýnka dostane každého

Gabriela KloudováZdroj: Profimedia

Hamáček byl ještě nedávno ženatý

Jan HamáčekZdroj: Profimedia

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů