Buďto oslní, nebo půjde, zní verdikt ohledně zlínského Vyhnala, jemuž cestu komplikují zranění

Buďto oslní, nebo půjde, zní verdikt ohledně zlínského Vyhnala, jemuž cestu komplikují zranění

Zranění mu v posledních měsících značně ztížila život, ale on se přeci jen vzdávat nehodlá. Po návratu do kmenového Zlína, odkud loňskou sezonu hostoval v Teplicích, hodlá Pavel Vyhnal opět zapůsobit.

Zkušený útočník totiž bude bojovat o prodloužení smlouvy. Ta stávající mu vyprší letos v prosinci, tudíž času nazbyt už moc nezbývá.

„S panem Grygerou (generální ředitel klubu) jsme se bavili, že mi končí smlouva. Buď si zasloužím novou, nebo půjdu zase dál,“ uvedl ve výpovědi pro server idnes.cz třicetiletý forward.

Částečnou výhodou mu může být alespoň to, že se v klubu setká se staronovým trenérem Bohumilem Páníkem.

„Myslím, že pan Páník sem patří, že ho tady mají všichni rádi. Jeho návrat mě nepřekvapil. Jsem rád, že je tady. Zná mě, není to úplně nový trenér, kterému bych se musel zase představovat od nuly,“ podotýkal.

Poslední sezona se pro Vyhnala nesla na poněkud rozporuplné vlně. Nejdřív šlo vše podle plánu, následně ale přišel zlom, který navíc začala doplňovat různá zranění.

„Na začátku jste v novém prostředí, jste spokojený. Docela dost jsem hrával, ale bohužel se Teplicím moc nedařilo a také mně moc ne, herně ani střelecky. Pak přišel Řezňa a věděl jsem, že to budu mít hodně těžké. Tým měl najednou dva super útočníky, to byla velká konkurence. Navíc jsem se zranil a už jenom paběrkoval. Nejdříve to byla třísla a z toho mi ochablo operované koleno. S tím je to pořád dokola...,“ mrzelo hráče, jehož stanovisko vyšlo na webu idnes.cz.