První turnaj Martincové po pauze skončil zraněním kotníku

2. 8. 2020, 21:22
Aktuality 12
WTA PALERMO - Tereza Martincová na prvním turnaji po pětiměsíční pauze nedohrála svůj druhý zápas. V kvalifikaci antukového podniku v Palermu si česká tenistka podvrtla kotník a po prohraném prvním setu se rozhodla Bělorusce Aliaksandře Sasnovičové vzdát.
Tereza Martincová

Tereza Martincová od březnového přerušení sezony kvůli pandemii koronaviru odehrála čtyři exhibiční akce, na nichž předváděla solidní výkony. Po vynucené dlouhé pauze se vydala hned na první turnaj restartu sezony do Palerma, kde musela začínat v kvalifikaci.

V prvním kole si
133. hráčka světa Martincová poradila už v sobotu se Švýcarkou Leonií Küngovou, v dnešním druhém kole ale její výkon poznamenalo zranění kotníku, kvůli kterému nakonec zápas nedohrála.

Pětadvacetiletá Češka si v souboji s Běloruskou Aliaksandrou Sasnovičovouz podvrtla levý kotník už ve třetím gamu. Navzdory bolestem sice pokračovala dál a rvala se o zisk prvního setu, ale vinou tří ztracených servisů ho po tři čtvrtě hodiny hry prohrála 3-6 a do druhé sady se už rozhodla nenastoupit.

Hlavní soutěž si tak na Sicílii zahrají jen dvě Češky. Nasazená dvojka Markéta Vondroušová čeká na jednu z hráček z kvalifikace, Kristýna Plíšková vyzve nasazenou trojku Mariu Sakkariovou.

Nasazenou jednička podniku WTA International Petra Martičová z Chorvatska začne proti Belgičance Alison Van Uytvanckové,

Bad day, i had to retire from today‘s match

Zveřejnil(a) Tereza Martincova Official dne Neděle 2. srpna 2020

 

• WTA INTERNATIONAL PALERMO •
Itálie, antuka, 250.000 dolarů
nedělní výsledky (02. 08. 2020)
• Dvouhra - 2. kolo kvalifikace •
Sasnovičová (Švýc.) - Martincová (ČR) 6-3 / skreč M.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
FulnekUltras
i když jsem to tady už jednou psal

smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
To snad ne, super výkony a pak toto. smile
Reagovat
dadaft
ach jo ...
Reagovat
blixa
Jojo, ach jo. A tak je to někdy pořád ...
Reagovat
Frick
Moje fotografie vyfocená na ITF v Plzni 2014 je stále v coursu.

A to jsem to vzal na již tehdy letité sklo Minolta AF 75-300 /F 4,5-5,6 (D).
Reagovat
Frick
Technicky skutečně nic moc. Nepříliš ostré, hodně zrnité (bylo tam tehdy dost zataženo).
Reagovat
Frick
https://abload.de/img/dsc08909ccjjn.jpg
Reagovat
RF46
Behen TK nic moc :)
Reagovat
RF46
*nejen :)
Reagovat
Mantra
3 posty, málo, to je málo, pochval se ještě víc. Třeba napiš kolik tratíš, že ti naplatí práva nebo tak. Ta pochvala stylem: je to rozmazané, foceno omylem, tři roky staré, nic za to nemám, vlastně to nestojí za řeč, roztahaná do x postů v disuzi... smile
Reagovat
Frick
Hm, nejsi zrovna silná v počtech.
Reagovat
tommr
tak to je velká smůla. Ani ne tak kvůli Palermu - tam se ani postup Terezy do MD nečekal. Blbý je hlavně to, že si Tereza asi nezahraje ani v Praze ... smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist