Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Nešťastný konec nadané spisovatelky: Simona Monyová (†44) přišla o život rukou manžela

Nešťastný konec nadané spisovatelky: Simona Monyová (†44) přišla o život rukou manžela
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 7 fotografií
zavražděna
Uběhlo devět let od otřesné vraždy spisovatelky Simony Monyové (†44). Své romány adresovala převážně ženám a při psaní se inspirovala vlastním životem. Později v nich prý ukrývala i volání o pomoc, avšak to nestačilo. Při ostré hádce s jejím manželem Borisem Ingrem (54) došlo k nejhoršímu. Po letech tyranie a znásilňování ji uprostřed kuchyně pobodal.

Známá spisovatelka Simona Monyová by letos v březnu oslavila 53. narozeniny, bohužel se však nedožila ani pětačtyřicetin. Monyová při psaní knih pro ženy čerpala z vlastních zážitků a toho, co se doma odehrávalo. A nebylo to zrovna nejrůžovější období.

Po ostré hádce brutální vražda

Její manžel Boris Ingr, se kterým vlastnila knižní nakladatelství, ji měl často týrat a slovo "nechci" nebral absolutně v potaz, když se s ní chystal mít pohlavní styk. A tak to mělo být v posledních letech jejího života. Bylo 3. srpna 2011, když se v kuchyni strhla obrovská hádka mezi manželi. Ta byla pro spisovatelku Simonu osudnou.

Ingr byl tak rozzuřený, že popadl nůž a šestkrát do své manželky bodl. Na následky brutálních zranění Simona zemřela. Po hrůzném činu přivolal pomoc, sám se nožem bodl a vyskočil z okna před dům. Když záchranáři dorazili, poslal je za svou ženou. Díky tomuto kroku dostal nižší trest, z původních 18 let dostal 15.

Co po spisovatelce zbylo

Po Simoně zůstali tři synové - dvaatřicetiletý Michal a sedmadvacetiletý Dominik. Nejmladšímu synovi Šimonovi, který by měl letos oslavit 16. narozeniny, zastupuje maminku obětavá teta. Problémy dělá Ingr i z vězení. Údajně stále napadá návrhy na zbavení rodičovských práv. Trable byly i s prodejem domu na okraji Brna, který ještě před rokem nabízela realitka za více než 8 milionů korun. Její knihy, například Srdceboly nebo Krotitelka snů, jsou stále velmi oblíbené.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy