Řidiče nákladního auta načapali přes zákaz za volantem, může jít až na dva roky do vězení
ilustrační foto
Louny

Lounsko - Podezření z trestného činu si minulý týden převzal 40letý muž z obce na Lounsku. Ten měl podle policistů v pondělí večer řídit nákladní automobil zn. Mercedes-Benz Vito, a to z Podbořan dále směrem na obec Dvérce.

Za účelem dopravní kontroly ho zastavila policejní hlídka. "Policisté zjistili, že dotyčnému řidiči byl v tomto roce příslušným správním orgánem uložen trest zákazu činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel na dobu dvou let," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Následující den muži policisté sdělili podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Za jeho spáchání může soud v případě uznání viny podle zákona uložit až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru