Rekonstrukce parkoviště před divadlem je v plném proudu, úprav se dočká i Ležácká ulice
Zdroj: www.varnsdorf.cz
Děčín

Varnsdorf - Před městským divadlem v ulici Partyzánů začala plánovaná rekonstrukce parkoviště, které je v nevyhovujícím stavu. Stávající popraskaný asfaltový povrch plný výtluk bude odstraněn a nahrazen kamennou dlažbou. Plocha parkoviště bude olemována kamennou obrubou.

Součástí oprav je i realizace přístupu do divadla z parkoviště. Ten bude v kombinaci kamenné řezané hladké dlažby (žuly) s kamennou dlažbou tmavě šedého odstínu. V rámci stavebních prací budou také vyměněny tři sloupy veřejného osvětlení.

0308parkoviste2

Zdroj: www.varnsdorf.cz

„Náklady dosáhnou bezmála tří milionů korun bez DPH. Dokončení prací předpokládáme koncem srpna, na rekonstrukci jsme využili letní divadelní přestávku,“ řekl starosta města Roland Solloch.

V návaznosti na zlepšení parkovacích podmínek před divadlem se dále počítá s úpravou ulice Ležácká, která vede kolem parku. Komunikace se stane jednosměrnou a vzniknou v ní podélná parkovací stání.

0308parkoviste3

Zdroj: www.varnsdorf.cz

Nového povrchu se dočkal také chodník v přilehlé Tyršově ulici

V minulých týdnech prošel rekonstrukcí také přes dvě stě metrů dlouhý chodník od křižovatky ulic Partyzánů x Tyršova po křižovatku ulic Tyršova x Poštovní. Akci za 606 tisíc korun bez DPH prováděli Technické služby města Varnsdorf.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru