Čtyři roky od natáčení Highline Sessions


Dnes je to přesně 4 roky, kdy se Depeche Mode sešli v newyorských Highline Studios, aby zde natočili pod taktovkou Timothy Saccentiho a Ivana Abela několik promo videí, které později vstoupily ve známost jako "Highline Sessions"...



Bylo to ještě daleko před vydáním alba Spirit, a v několika tehdejších rozhovorech se Dave nadšeně zmiňoval, že při natáčení použili pár zajímavých technologií (jednalo vizuální efekty 360 stupňů atd).






Podle informací Tima Saccentiho natočili celkem 5 písní. Čtyři jsou z alba Spirit + jeden cover Davida Bowieho. Dvě videa již byla oficiálně zveřejněna - nejprve "Going Backwards", jako doprovodné video k druhému singlu z alba Spirit. O několik měsíců později zveřejnili svou verzi "Heroes", věnovanou ke čtyřicátému výročí vzniku této písně. Po nějakém čase neoficiálně uniklo na net video "The Worst Crime".

Vypadá to tedy, že zbyly dvě nezveřejněné písně - hovoří se o "So Much Love" a "Poison Heart". Většina fans očekávala, že se objeví někde v bonusech. Logicky by se nabízelo aktuálně vydané Live Spirits. Ale zdá se, že tyto sessions byly natočené asi jen jako youtube promo. Natočilo se toho pro jistotu víc, a jak už to tak bývá, ty zbylé věci zestárly rychleji, než se stihly použít, a tak zůstaly v šuplíku.



Highline Sessions - 3.8.2016, New York :

01. Going Backwards odkaz na video
02. So Much Love
03. Poison Heart
04. The Worst Crime odkaz na video
05. Heroes odkaz na video




-sin-

     3 srpna 2020

    Zpět na hlavní stránku

    
SLEDUJTE NÁS:

                   


    




Komentáře (nové dole):







Přidej komentář :



Toto není spam.







Výpis všech článků




SLEDUJTE NÁS