Filmové online novinky v srpnu

vod novinky srpen 2020

Srpnová nabídka filmových novinek v kině je skvělá. A stejně tak se nám líbí přehled novinek, které vycházejí na internetu.

An American Pickle

Na začátku 20. století přijíždí do Ameriky manželský pár, který zde hledá štěstí. Herschel (Rogen) je dříč, a pracuje seč může v továrně na okurky. Nešťastná nehoda jej uvězní v nálevu na okurky a tam zůstane dlouhých sto let. Perfektně zakonzervovaný Herschel se probouzí v současnosti, a začíná se pomalu sžívat se svým vnukem (Rogen).

Kdy: 6. srpna | Kde: HBO Max | Více o filmu

The Tax Collector

Výběrčí daní Shia LaBeouf a Bobby Soto pracují pro kriminálního bosse Wizarda, který od místních gangů vybírá své podíly. Když se ale Wizardův dlouholetý rival vrátí z Mexika do Los Angeles, celý byznys je v ohrožení.

Kdy: 7. srpna | Kde: Apple TV | Více o filmu

The Secret Garden

Desetiletá Mary po celý život čila v Indii, kde se narodila svým britským rodičům. Po jejich náhlé smrti je Mary nucená odcestovat do Anglie za svým starším strýcem a žít u něj. V obrovském sídle se dostane do části, kde nalezne nemocného a osamoceného chlapce, jejího bratrance. Obrovské panství ale skrývá daleko větší dobrodružství, což Mary záhy zjistí, když se dostane přes kamenný plot do jiné a kouzelné říše plné květin, stromů, brouků a setká se zde se svým novým přítelem. Dojemný příběh o přátelství a zocelení rodiny vám vykouzlí úsměv na rtech.

Kdy: 7. srpna | Kde: není upřesněno | Více o filmu

Waiting for the Barbarians

Vysoce postavený úředník (Mark Rylance) se chystá na odchod do důchodu, ten mu však překazí příjezd drsného plukovníka Jolla (Johnny Depp), jehož úkolem je uhlídat barbary, aby nedošlo ke vzpourám a musí rovněž podávat zprávy o bezpečnostní situaci na hranicích. Nekompromisní Joll nezná žádné překážky a je plně odhodlám použít jakékoli metody k dosažení svých cílů. To celé ale následně vede ke ztrátě loajality úředníka vůči svému impériu. Ten se rozhodne zachránit zotročenou dívku a pomoct jí nalézt cestu zpátky domů.

Kdy: 7. srpna | Kde: iTunes | Více o filmu

Projekt Power

Po New Orleans se šíří zvěsti o nové pilulce, která dokáže rozvinout jedinečné nadpřirozené schopnosti. Má to ale háček: nikdy nevíte, jaké superschopnosti máte, dokud ji nepolknete. Někdo získá neprůstřelnou kůži, jiný neviditelnost, další neuvěřitelnou sílu. A někdo na pilulku reaguje daleko drsněji. Když ale kvůli téhle medicíně přesáhne zločinnost ve městě míru, musí se místní policajt (Joseph Gordon-Levitt) spojit s mladou dealerkou (Dominique Fishback) a bývalým vojákem toužícím po pomstě (Jamie Foxx). Pokud chtějí společně vystopovat a zastavit ty, kdo pilulku stvořili, musí být stejně silní jako jejich protivníci, i kdyby měli riskovat a sami pilulku použili.

Kdy: 14. srpna | Kde: Netflix | Více o filmu

The One and Only Ivan

Ivan je gorila. Žije v obchodním domě a videoherně Šapitó u exitu osm dálnice I-85. Rád si povídá se svou kamarádkou Stellou, moudrou slonicí z vedlejšího teritoria, a toulavým psem Bobem, který nejradši ze všeho spí Ivanovi na břiše. Jednoho dne ale do Šapitó přijde slůně Ruby a s ním i příslib změny. Otázkou je, zda se Ivanovi podaří tuhle šanci využít…

Kdy: 14. srpna | Kde: Disney+ | Více o filmu

The Silencing

V režii Robina Pronta si Coster-Waldau zahraje bývalého lovce, kterého pronásleduje zmizení jeho náctileté dcery, ke kterému došlo pár let před událostmi ve filmu. Poté, co mu současný případ připomene jeho dlouho ztracenou dceru, dá se dohromady s místní šerifkou (Annabelle Wallis). Společně jsou odhodláni vraha chytit. Situace ale zdaleka není tak jednoduchá a hlavní protagonisté najednou zjistí, že s vrahem hrají nebezpečnou hru na kočku a myš.

Kdy: 14. srpna | Kde: Apple TV | Více o filmu

Tesla

Vizionářský vynálezce Nikola Tesla bojuje za svůj revoluční elektrický systém a celosvětovou bezdrátovou energii. Svým vynálezem těžce konkuruje tehdy váženému Thomasu Edisonovi, se kterým má napjaté vztahy. Naštěstí za ním stojí jeho patron George Westinghouse, který Teslu podporuje jako dobrý přítel. Vedle všech obtížích přichází další v podobě dcery finančního magnáta J.P. Morgana, jehož dcera Anna má na Teslu spadeno daleko více, než by se dalo čekat.

Kdy: 21. srpna | Kde: není upřesněno | Více o filmu

Rogue

Vojenské komando vedené Megan Fox zachrání kdesi v africké pustině guvernérovu dceru. Během záchrany ale padne za oběť vrtulník, který je měl odvést, a tak se skupina uchýlí k opuštěnému obydlí, které terorizuje digitální lvice.

Kdy: 28. srpna | Kde: Apple TV | Více o filmu

Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe

Animované dobrodružství Phinease a Ferba v celovečerním filmu. Tentokrát budou zachraňovat svou sestru ze spárů vetřelců z jiného světa. Disney představilo snímek dvouminutovým hudebním klipem ze samotného snímku.

Kdy: 28. srpna | Kde: Disney+