Hlavní obsah

Meghan slaví 39! Kdo jsou muži jejího života?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jaká skutečně je Meghan Markle, ví jen pár jejích blízkých. Je opravdu slavomankou, která si vzala Harryho jen proto, že je princ, jak říkají někteří? Nebo je spíš ženou, která se z lásky k milovanému muži všeho vzdala? A kdo jsou další významní pánové jejího života?

Článek

Když se americká herečka Meghan Markle (39) v roce 2016 seznámila s britským princem Harrym (35), začal se psát příběh jako z filmu. Ale život v královské rodině se pohádce nepodobal ani v nejmenším. Ze ženy, kterou její blízcí popisovali jako pečující a srdečnou, se stala „osina v zadku“ – tak o ní psala média. Jak to dopadlo, všichni vědí: s Harrym a synem Archiem (1) se vzdali královských povinností a odstěhovali se do USA.

Horkou novinkou na trhu je biografie manželského páru Finding Freedom, která slibuje představit jejich skutečný příběh a odchod z Velké Británie. Hlavní aktéři se ale od knihy distancovali.

Dnes slaví Meghan 39. narozeniny a jen málo lidí ji opravdu zná. Možná o ní více řeknou její muži. Koho miluje a milovala?

Foto: Profimedia.cz

Vznikla kniha na objednávku a má zlepšit mediální obraz Meghan? I o tom se spekulujeFoto: Profimedia.cz

Manžel Harry

Jaký byl, než poznal svou ženu? Kluk, kterému ve třinácti letech zlomila srdce smrt maminky. Školák, který se moc dobře neučil a záda mu vždycky kryl starší brácha. Mladík, který v armádě dokázal, že není žádná třasořitka a taky že si umí pořádně užívat života.

Meghan z něj udělala muže. V září 2017 byla oficiálně představena jako jeho partnerka a v listopadu byly oznámeny zásnuby. Harry tím dal jasně najevo, že nehodlá s nikým o výběru manželky diskutovat. Rodina jej podpořila, protože vidět ho dokonale šťastného byla radost. Meghan se od královny překvapivě dostalo vřelého přijetí a hovořilo se i o protekci, protože ji ještě před svatbou pozvala na rodinné Vánoce.

Aby byla Maghan šťastná, opustil pro ni její muž svůj domov a začali žít jinde, ve větším klidu. K 1. dubnu 2020 se vzdali práv a povinností členů britské královské rodiny a žijí v USA. Důvodem byla větší touha po soukromí a skutečnost, že pozornost a neustálé útoky médií se prý začínaly projevovat na zdraví Meghan.

Foto: Profimedia.cz

Megxit byl na přelomu roku velké téma a Harry byl nazýván podpantoflákemFoto: Profimedia.cz

Syn Archie

O jejím malém synkovi se mnoho neví. A to je v pořádku. Roční chlapeček má právo na soukromí a jeho máma dělá, co může, aby mu ho dopřála. Myslet si, že bude malý Archie vyrůstat jako obyčejný kluk, by bylo naivní. Jeho rodiče budou vždy mediálně zajímavé osoby, vždyť je jeho prababička královnou Anglie!

U rodičů ale vidí touhu pomáhat – zapojili se například do práce nadace Save the Children. Povedou ho ke zdravému životnímu stylu, feminismu, podívá se po celém světě a nebude vždy bydlet jen v luxusních resortech. Harry s Meghan se vyslovili, že mu chtějí dopřát co nejnormálnější dětství.

Foto: Profimedia.cz

U příležitosti prvních narozenin Archieho vzniklo video, jak si čte s maminkou. Meghan ho zveřejnila jako pomoc nadaci Save the ChildrenFoto: Profimedia.cz

Bývalí muži Meghan Markle

Kdo jsou muži před Harrym? Prvním manželem Meghan Markle byl filmový producent Trevor Engelson (43), kterého si po šesti letech randění vzala. V roce 2011, po dvou letech, se pro nepřekonatelné rozdíly rozvedli.

V roce 2014 krátce chodila s profesionálním golfistou Rory McIlroyem (31) a dva roky žila s vyhlášeným kanadským šéfkuchařem Cory Vitiellem. Ona sice v Torontu natáčela Kravaťáky (2011–2019), ale větší hvězdou byl rozhodně on. Jeho maminka na ni vzpomíná jako na chytrou a srdečnou ženu.

Foto: Profimedia.cz

Vyhlášený šéfkuchař byl její láskou dva roky. Po rozchodu šli každý svou cestou Foto: Profimedia.cz

Táta Thomas Markle

Bývala tátovou holčičkou, ale nakonec Thomas Markle (76) ani nebyl na svatbě. Pravidelně na sebe poutal pozornost médií, komentoval vztah Meghan a Harryho, a dokonce prodal svoje zinscenované fotky bulváru. A nyní si neodpustil okomentovat knihu Finding Freedom, ve které podle něj s Harrym nevhodně fňukají v době, kdy svět řeší pandemii koronaviru. Ač má prý svou dceru velmi rád, nelíbí se mu, co se z ní stalo, tvrdí.

Foto: Profimedia.cz

Bývali si blízcí, ale Thomas Markle svou dceru opakovaně zklamal – v loňském roce poskytl její osobní dopis médiímFoto: Profimedia.cz

Seriálový kolega Patrick J. Adams

V seriálu Kravaťáci se její postava zamilovala do falešného právníka s dokonalou pamětí. Hrál ho Patrick J. Adams (38), který prohlásil, že je pojilo silné pouto. Měli spolu řadu (nejen) intimních scén a pro oba byl seriál první velká příležitost. Herci ze seriálu si byli celkově velmi blízcí a nazývali se druhou rodinou. Její seriálový manžel byl i s manželkou Troian Bellisario (34), která hrála v seriálu Prolhané krásky (2010–2017), a dalšími kolegy hostem na královské svatbě.

Foto: Profimedia.cz

Jejich seriálový vztah byl jako na houpačce a vášnivých scén bylo víc než dostFoto: Profimedia.cz

Nejlepší kamarád Markus

O jejích kamarádkách se píše hodně, ale co Markus Anderson (51), její nejlepší přítel? S konzultantem elitního členského klubu Soho House ji pojí mnohaleté přátelství a byl jedním z iniciátorů jejího seznámení s Harrym. V roce 2017 se setkali na Invictus Games v Kanadě, kde se poprvé objevila jako oficiální partnerka britského prince, a nechyběl v New Yorku, když těhotná pořádala baby shower, tedy těhotenský večírek pro nastávající maminku. Anderson má mezi celebritami hodně přátel, protože je prý velmi diskrétní.

Foto: Profimedia.cz

Na světla reflektorů byla zvyklá, ale objevit se poprvé jako oficiální partnerka britského prince? To chtělo podporu kamarádaFoto: Profimedia.cz

Jaký je váš názor na dnešní oslavenkyni? Nebo jste spíše fanoušky Kate Middleton?

Reklama

Související témata:

Načítám