Zjevně opilý řidič vozil po Mostě dítě. Policistům nadýchal přes dvě promile!
Ilustrační foto
Most

Most - Nezodpovědně se zachoval řidič z Mostu. Ten byl o víkendu ve večerních hodinách kolem 22. hodiny kontrolován v ulici Budovatelů hlídkou policie při řízení osobního vozidla.

Motorista jevil známky podnapilosti a policisté u něj provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla opakovaně pozitivní a vykazovala hodnotu přes dvě promile alkoholu v dechu. Muž byl zadržen.

"V autě měl nezletilé dítě, které bylo na místě předáno matce. Řidič skončil v policejní cele. Následující den po vystřízlivění mu policisté mosteckého obvodního oddělení sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR. Policisté řidiči zadrželi jeho řidičský průkaz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru