InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Listování: Než natáhnu brka

    Úterý 16.4 17:00 - Městská knihovna v Milevsku

  • Toulky za poznáním - Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy

    Úterý 16.4 18:00 - Dům kultury Milevsko

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do Strunkovic dorazily osobnosti českého sportu i showbyznysu

STRUNKOVICE NAD BLANICÍ – Stejně jako každý rok, také na letošní léto si fotbalový klub ve Strunkovicích nad Blanicí přichystal pro své příznivce velkou sportovně-kulturní akci. Do tamního areálu, kde se před pár měsíci slavil historický postup do vyšší krajské soutěže I. A třídy, si i přes pár kapek našlo cestu 509 platících diváků. V sestavě hostujícího hvězdného výběru zaujali výkonem i vystupováním Jakub Kohák, Karel Poborský, Ivan Hašek, Marek Kincl, Tomáš Řepka, otec a syn Panenkové a mnozí další. Poločasovou přestávku vyplnili známí zpěváci Stanislav Hložek, Leona Machálková, Olga Lounová i legendární česká slavice Helena Vondráčková.

 
Část výtěžku z akce bude věnována budějovickému centru Arpida, které se zaměřuje na rehabilitaci osob se zdravotním postižením a každý rok jej podporuje mimo jiné také hokejový klub ČEZ Motor České Budějovice.

A co samotné benefiční utkání mezi starou gardou Strunkovic a týmem osobností? Nakonec se oba týmy rozešly po dramatické koncovce s gentlemanskou remízou 5:5. Domácí Jeleni šli do vedení 5:4 v poslední minutě, ale hosté stihli ještě v posledních vteřinách vyrovnat.

Ohlédnutí za povedeným odpolednem na snímcích jihočeského fotografa Jana Škrleho.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace