Hudba na plné pecky, křik opilců. K bujaré noční oslavě museli několikrát vyjíždět strážníci
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Kvůli bujaré oslavě čtyřicátin vyjížděli strážníci opakovaně do Ruské ulice k herně Korbel II. Přestože po desáté hodině večerní nesmějí být předzahrádky v provozu, sedělo tam zhruba 40 hostí.

Kromě toho, že se hlučně překřikovali, měli puštěný i přenosný reproduktor. Strážníci vyzvali provozovatele restaurace, ať hosty okamžitě přesune dovnitř. Městskou policii později několikrát volali i další lidé s tím, že před hernou je opět neuvěřitelný hluk. Provozovatel zařízení vysvětloval, že se mu nedaří přesvědčit hosty, aby zůstali uvnitř herny. Hosté poslechli až za přítomnosti strážníků. Při dalším výjezdu se hosté z předzahrádky zvedli, hned jak uviděli vůz městské policie. Celou událost bude řešit správní odbor.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru