Aimtec hnv murr

Napojení e-shopů na HELIOS Green

Propojení svých systémů připravily společně firmy oXyShop a Asseco Solutions. Po ERP systému HELIOS Orange bude nyní možné e-shopy na míru od oXyShopu propojit i se systémem HELIOS Green.

 

„Naším cílem je společně s Asseco Solutions propojit technologie e-shopu a ERP systému tak, aby přinesly našim klientům maximální užitek. Synchronizace dat mezi e-shopem a ERP systémem významně zefektivňuje firemní procesy a dokáže zautomatizovat mnohdy velmi rutinní činnosti, které jinak musí řešit zaměstnanci,“ objasňuje za oXyShop Petr Čerbák, Head of Small and Mid-size Solutions.

S novým konektorem může veškerá administrace probíhat pouze v rámci systému HELIOS Green. E-shop na míru od oXyShopu si díky propojení dokáže sám synchronizovat všechny změny. Všechen nový import či provedené změny u zákazníků, produktů a produktových sad, jejich štítků, kategorií, cen a dalších parametrů se bude synchronizovat automaticky. Týká se to dokonce i obrázků, produktových listů či jiných dokumentů.

„Obě řešení – HELIOS Green i e-shop na míru – jsou navíc dostatečně flexibilní pro další rozvoj a růst. I do budoucna je proto bude možné doplňovat o nové funkce a řešení specifických požadavků klientů bez hrozby ztráty oboustranné synchronizace,“ doplňuje k výhledu do budoucna Čerbák.

K tomu dodává Iva Mottlová, Key Account Manager integračních řešení, Asseco Solutions: „Společně s naším partnerem zajistíme našim zákazníkům maximální komfort při práci s e-shopem. Dva produkty spojíme v jeden a tím jim usnadníme administraci e-shopu. Naši zákazníci nemusí řešit propojení našich systémů a komunikaci mezi ERP a e-shopem. Stačí jen vydefinovat své požadavky na přenášená data.“

Benefity z napojení na nový konektor bude jako první čerpat akciová společnost LUBSTAR – významný český dodavatel značkových olejů a maziv.

 
Publikováno: 4. 8. 2020 | Počet přečtení: 549